03.05.2018

Liput jalkapallo-otteluun

Ac Oulu

Haluatko katsomaan jalkapalloa?

Kuukausi on vaihtunut, ja viime kuussa alkanut jalkapallotarjouksemme jatkuu päivittynein ehdoin. Kun vuokraat meiltä minkä tahansa kontin kuluvan kuun aikana, saat nyt kaupan päälle liput valitsemaasi AC Oulu -peliin itsellesi ja kolmelle kaverillesi!

Jos tämä läpi kesän jatkuva tarjouksemme meni sinulta viimeksi ohi, sehän meni näin:

Toukokuussa kontin vuokratessasi saat liput neljälle, kesäkuussa kolmelle ja heinäkuussa kahdelle henkilölle mihin tahansa kauden 2018 AC Oulu -peliin.

Tarjous on nyt avoinna kaikille, ja kontin vuokra-aika voi alkaa vaikka syksyllä, kunhan varaus tehdään aikarajojen puitteissa. Katso AC Oulun ottelukalenteri AC Oulun kotisivulta.26.04.2018

Vappukahvit

Konttivuokrauksen vappukahvit

Järjestämme vappuaaton aamuna Oulun toimipisteellämme vappukahvit! Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Oritkarin satamassa (Poikkimaantie 4) maanantaina 30.4. klo 8-11.

Pystytämme hallimme eteen yhden kahvilakonteistamme, josta tarjoamme vieraille kahvia ja pientä purtavaa. Pääset samalla tutustumaan yrityksemme tiloihin, uusiin ja vanhoihin konttimalleihimme sekä henkilökuntaamme. Samassa myös hyvä tilaisuus käydä katsomassa satamaa porttien sisäpuolelta!

Jos tulet paikalle omalla autollasi, ilmoitathan autosi rekisterinumeron Raffelle ( / +358 400 890 732) viimeistään maanantaina klo 7.00, niin asetamme sille tilapäisen kulkuluvan satama-alueelle. Satamaan päästyäsi, seuraa "sinistä linjaa", eli sinisiä Konttivuokraus -tienviittoja, niin pääset parkkipaikalle.

Mikäli saavut paikalle vaikkapa kävellen tai pyörällä, soita meille sataman portilta, niin käymme hakemassa sinut sieltä. Tiukkojen turvallisuusasetusten johdosta, satama-alueella ei saa liikkua jalan, ja alueella pyöräillessä on ehdottomasti käytettävä huomiovärejä.

Aika: 30.4.2018 klo 8.00 - 11.00
Paikka: Oritkarin satama, Poikkimaantie 4, 90400 Oulu
Lisäkysymykset ja kulkuluvat: / +358 400 890 732

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimitiloihimme, monenmoisiin kontteihimme sekä henkilökuntaamme!

Ystävällisin terveisin,
Konttivuokrauksen väki19.04.2018

AC Oulu

Ac Oulu

Haluatko katsomaan jalkapalloa?

Vuokratessasi minkä tahansa kontin kauttamme huhtikuun loppuun mennessä, saat itsellesi sekä neljälle kaverillesi liput valitsemaasi AC Oulun kauden 2018 otteluun!

Kontin vuokra-ajan ei tarvitse alkaa heti, vaan voit vuokrata sen valmiiksi vaikka syyskuuksi!

Tarjous jatkuu läpi kesän - kun vuokraat kontin toukokuussa, saat peliin mukaasi kolme kaveria, kesäkuussa kaksi ja heinäkuussa yhden. Näistä muistutamme kuitenkin erikseen vielä kunkin kuun vaihteessa. Voit katsoa tulevat matsit AC Oulun kotisivulta.

Tarjous on voimassa uutiskirjeemme tilaajille, joten nyt jos joskus kannattaa alkaa tilaajaksi.

Konttivuokrauksen uutiskirje tuo viikottain sähköpostiisi vinkit konttien käyttöön, viimeisimmät kuulumisemme, sekä ainutlaatuiset konttitarjoukset kautta maan!

Tilaa uutiskirjeemme täältä.21.03.2018

Raviradan tulipalo

Äimänraution raviradan katsomorakennuksen katolla sijaitsevat toimistotilat paloivat viime kuussa Oulussa. Tulipalon tuhot olivat mittavat, ja ne levisivät myös katsomorakennuksen puolelle.

Tulevat ravit olivatkin siirtyä järjestettäväksi Ylivieskaan, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Raviradalta käännyttiin Konttivuokrauksen puoleen, ja Suomen edistyneimmän raviradan toiminta voi jälleen jatkua.

Veimme paikalle neljä toimistokonttia, lasikontin sekä yhden varastokontin. Kontit palvelevat nyt toimisto-, tuomaristo-, tv-kuvaus-, varasto- sekä teknisten tilojen virkaa, eikä henkilökunnan tarvitse palella pihalla pakkasessa!

Ravirata
Ravirata
Ravirata
Ravirata
Ravirata
Ravirata
27.02.2018

Teippausvideota

Latasimme Youtube-kanavallemme videon siitä, kun 20' varastokontti saa uuden, brändinmukaisen ilmeen teippausten avulla.

Ammattitaidolla toteutetut teippauksemme takaavat näkyvyytesi niin messuilla/tapahtumissa, kuin tien varressakin! Heräsikö mielenkiintosi? Kysy lisää teippauksista Juhalta: .

Älä myöskään unohda tilata Youtube-kanavaamme, mikäli haluat nähdä videot tuoreeltaan, heti niiden ilmestyessä!

06.02.2018

Potkua pingikseen

Tapojemme mukaisesti, kävimme jälleen tukemassa lasten ja nuorten liikuntaharrastuksia välinelahjoitusten merkeissä. Tällä kertaa onnetar suosi hieman vähemmälle jäänyttä pingistoimintaa!

Lahjoitimme Oulun pöytätennis -86 -seuralle mailoja, pingisverkkoja sekä muita pelivarusteita. Kuvassa Konttivuokrauksen Ralf Mattson ja OPT-86:n toiminnanjohtaja Seppo Hiltunen.

OPT-86 ja Konttivuokraus Oy26.01.2018

Konttivuokraus 14 vuotta tänään!

Konttivuokraus Oy logot

Kuvassa yrityksen logot vuosien varrelta. Konttivuokraus oli aiemmin osa Terent Oy:tä, joka harjoitti konttivuokrauksen lisäksi terminaalitoimintaa, kansainvälisiä maantie-/lento-/laivaliikennettä, huolintaa sekä telttavuokrausta.

Konttitoiminta lähti käyntiin semmoisella vauhdilla, että Konttivuokraus irrotettiin Terentistä vuonna 2004 omaksi firmakseen, ja Y-tunnus saatiin käyttöön tänä päivänä 14 vuotta sitten.22.01.2018

Millan kuulumiset

Konttivuokrauksen sponsoroima nuori squash-lupaus, Milla Uusitalo, on paraikaa Prahassa nauttimassa hyvin ansaitusta vapaapäivästä, allansa reilun viikon mittainen kisarupeama.

Rupeamaan mahtui yhdeksän pelattua peliä, joista kahdeksasta tuli voitto Millalle, ja yhdestä harmittava tappio Tšekin Mikaela Cepovalle, Czech Junior Openin toisella kierroksella. Milla rankattiin kyseisessä turnauksessa sijoille 9-12, ja sijoituksen ollessa 9, voidaan turnauksen sanoa menneen vähintäänkin kohtuullisesti.

Czech Junior Openia edelsi Junioreiden SM 2018 –kisat Espoossa, joista palattiin alle 19-vuotiaden tyttöjen Suomenmestarina! Pelit pelattiin yksinkertaisella kaaviolla, jossa jokainen pelaaja pelasi yhden ottelun kutakin sarjan muuta pelaajaa vastaan. Tällä pelitavalla ei varsinaista finaalia jäänytkään pelattavaksi, sillä Milla voitti jokaisen pelaamansa ottelun suoraan 3-0.

Seuraava kisa, johon Milla osallistuu, onkin sitten tulevana viikonloppuna Oulussa pelattavassa naistenliigassa.

Kuvissa tunnelmia Suomesta ja hieman statistiikkaa Prahan peleistä.

Milla Uusitalo
Millan ja Meeri Särkän viimeisen voitetun ottelun jälkeinen kättely.
Milla Uusitalo
SM-mitallikolmikko (vasemmalta oikealle):
Hopea Iida Takaluoma (OSK)
Kulta Milla Uusitalo (HSRC)
Pronssi Meeri Särkkä (HSK)
Milla Uusitalo
SM-kultamitallistit Milla ja Samuli Niskala (SC Ruka)
Milla Uusitalo
Milla, valmentaja Jaakko-Antti Peltola sekä Samuli Niskala.
Milla Uusitalo
Statistiikkaa Czech Junior Open 2018:sta.
19.01.2018

Betonilaboratoriokontti

Teimme asiakkaallemme kahdesta 12 m merikontista betonilaboratoriotilan. Alla pari kuvia rakennusvaiheesta konttihallissamme ja valmiista tilasta kohteessa, sekä videota, kun kontti lähtee hallistamme.

Youtube-kanavamme aktivoituu nyt todenteolla muutenkin, joten laitahan tilaus menemään, jotta näet uusimmat videomme sitä mukaan, kun ne julkaistaan!

Betonilaboratoriokontti
Betonilaboratoriokontti
Betonilaboratoriokontti
Betonilaboratoriokontti

22.12.2017

Joululahjat jaettu!

Joululahjat toimitettu! Tänä jouluna Svenska Privatskolan i Uleåborg sai maaleja kaksin kappalein sekä koulun, että tarhan puolelle. Muhoksen sosiaalitoimistolle veimme uusia urheilupaitoja lahjoitettavaksi vähäosaisille lapsille sekä nuorille.

Muhoksen sosiaali- ja terveystoimi
Muhoksen sosiaali- ja terveysjohtaja Merja Honkanen ja Konttivuokrauksen Eeva Englund.
Svenska Privatskolan
Eeva, Svenska Privatskolanin rehtori Sampo Backman ja kanslisti Riitta Salo.
Svenska PrivatskolanLahjoituksemme osui maaliin.
11.12.2017

MC Containers Facebookissa

Kansainvälinen puolemme, MC Containers, on avannut Facebook-sivunsa. Käykäähän tutustumassa ja tykkäämässä!06.12.2017

Tapahtui satamassa

Tapahtui satamassa, Konttivuokrauksen joulutarina
Konttivuokrauksen "Tapahtui satamassa" -joulutarinan ensimmäinen osa on nyt julkaistu Konttivinkki-blogissamme. Tarina ilmestyy 2-3 kertaa viikossa tästä päivästä jouluaattoon, ja voit parhaiten pysyt perillä juonenkäänteistä seuraamalla blogia tai Facebook-sivuamme!

Muista myös tilata parhaat, päivittäin vaihtuvat joulutarjoukset sisältävä adventtikalenterimme suoraan sähköpostiisi tästä linkistä!
30.11.2017

Joulu on ovella

Konttivuokrauksen adventtikalenteri

Joulukuu on ovella, ja Konttivuokrauksen osalta tämä antamisen aika käy ilmi useina iloisina yllätyksinä niin asiakkaillemme, kumppaneillemme kuin ihmisille, jotka eivät välttämättä ole meistä vielä aiemmin kuulleetkaan!

Huomenna perjantaina 1.12 klo 11-15 pidämme yhdessä Oulun Merimieskirkon kanssa kaikille avoimen riisipuuro-/adventtikahvitarjoilun merimieskirkolla, tervetuloa! Katso kutsu.

Huomenna on myös aika avata adventtikalenterimme ensimmäinen luukku. Adventtikalenterimme tarjoaa päiväkohtaiset huipputarjoukset sähköpostiisi, älä jätä tätä tilaisuutta väliin! Tilaa tarjoukset itsellesi täältä.

Luvassa on lisäksi paljon muita joulumieltä ylentäviä yllätyksiä, joista pysyt parhaiten perillä seuraamalla meitä vaikkapa Facebookissa, täällä kotisivuillamme tai tilaamalla uutiskirjeemme.

Mukavaa joulun odottelua!02.11.2017

Vahvistusta Hampuriin

Rekrytöintikampanjamme tuloksena, Hampurin konttorillamme on nyt uusi myynti- ja hallintoassistentti, Tinja Rantala! Tittelinsä mukaisesti, Tinja toimii Konttivuokrauksen sekä MC Containersin myynnin ja hallinnon tukena. Lue lisää Konttivinkki-blogistamme.

Yhteystiedot:
Puh. +49 40 37 415 040
Sähköposti:
Tinja MC Containers
18.10.2017

FEM-messut

MC Containers FEM conference

Osallistumme 31.10.-2.11.2017 järjestettäville Fennoscandian Exploration and Mining -kaivosmessuille Levillä.

Vuonna 1998 perustettu FEM-tapahtuma on Euroopan merikittävin mineraali-/kaivostapahtuma, ja sinne odotetaan tänä vuonna yli tuhatta kävijää. Tutustu tarkemmin tapahtumaan ja sen ohjelmistoon FEM-kotisivuilta.

Toimimme aktiivisesti kaivosteollisuuden parissa - kun tarvitset kansainvälistä logistiikka- tai konttiasiantuntemusta, käänny meidän puoleemme!

Tapahtuma järjestetään Tapahtumakeskus Levi Summitissa ja löydät meidät sieltä osastolta C23. Asiantuntijamme ovat tavattavissa myös messuilla, ota meihin yhteys, niin sovitaan tapaaminen!

Yhteystiedot:

Ralf Mattson
0400 890 732


Juha Halmesmäki
050 300 4603
01.10.2017

Haemme työntekijää HampuriinHaemme työntekijää

Haemme Hampurin toimistollemme myynti- ja hallintoassistenttia. Tarjolla on kiinnostava ja monipuolinen työpaikka kansainvälisessä työmpäristössä.

Tarkemmat tiedot työpaikkailmoituksestamme .26.09.2017

Varastointimahdollisuus Oulun satamassa

Konttihalli

Hyviä uutisia Oulun ja Pohjois-Suomen ulkomaankauppaa harjoittaville yrityksille! Konttivuokraus avasi terminaalin Oulun satamaan, mahdollistaen tuotteiden varastoinnin niin lämmitetyissä hallitiloissa, kuin konteissa varikollamme. Palvelun avulla voit säästää merkittäviä summia kotimaan maantierahdeissa, kun tavarat voivat olla lyhyt- tai pitkäaikaisesti siellä, mistä ne lähtevät maailmallekin.

Lue lisää aiheesta tiedotteestamme!23.08.2017

OULU-kontit ovat saapuneet!

Oulu container prefix (BIC)

Konttivuokraus on rekisteröinyt itselleen oman PREFIX-tunnuksensa. Tunnistat jatkossa konttimme niistä löytyvistä OULU-tunnuksista. Bureau International des Containers et du Transport Intermodal (B.I.C.) myöntää kontin omistajille prefixinäkin tunnettuja BIC-tunnuksia.17.08.2017

Uusi työntekijä ja yhteystiedot

Oulun toimipisteemme sai kesällä jälleen vahvistusta, kun uusi myyntipäällikkö, Juha Halmesmäki, tuli taloon. Myyntiporukan kasvu tarkoittaa, että palvelumme on nyt entistäkin nopeampaa ja parempaa. Lue lisää Juhasta Konttivinkki-blogimme henkilöesittelystä!

Selkeytimme samalla myös myyntitiimimme yhteystietoja, jotta oikean henkilön tavoittaminen olisi jatkossa mahdollisimman vaivatonta! Yleissähköpostiosoitteemme, on yhä toiminnassa entiseen malliinsa, ja suoran yhteyden kaipaamaasi myyntiasiantuntijaan saat seuraavasti:

Ralf Mattson
Huolinta ja kuljetukset, kumppanuusasiakkuudet
+358 400 890 732


Juha Halmesmäki
Myynti ja vuokraus
+358 50 300 4603


Jesse Mattson
Erikoiskontit ja projektit, kansainväliset asiakkuudet ja kuljetukset
+358 8 41 5416 05
15.08.2017

Aurinkoenergiaa

Konttivuokraus Oy aurinkopaneelit

Tiesitkö, että Oulun konttihallimme toimii osittain aurinkoenergialla? Oulun Energia kävi asentamassa hallimme katolle aurinkopaneeleja!

Tavoitteenamme on kuormittaa ympäristöä vähemmän kaikilla osa-alueilla (maa, ilmasto, vesistö) sekä kaikilla toimipisteillämme. Oulun aurinkopaneelit ovat ensimmäinen suuri askel ekologisemmalla polullamme ja jatkoa on luvassa!

Teknisiä tietoja:
Paneeliteho 270 W
Määrä 40 kpl
Huipputeho 10,8 kWp
Odotettu vuosituotto n. 9300 kWh
09.08.2017

Milla Helsinkiin

Konttivuokrauksen kummipelaaja Milla Uusitalo on muuttanut Helsinkiin ja sen myötä vaihtanut squashseuran Oulun Squash Klubista Helsingin Squash Rackets Clubiin.

"Kesäharjoittelu on sujunut tämän kesän osalta huomattavasti tehokkaammin kuin aikaisempina kesinä. Ratkaiseva tekijä on ollut Kooma Squash Klubin positiivinen kannustus sekä lukuisat pelikaverit joiden kanssa on saanut laadukkaita ja kehittäviä pelejä. Suuri kiitos kuuluu myös valmennustiimille, johon kuuluu Matti Saarela, Eevamaria Vuolo sekä Jaakko-Antti Peltola.

Kesän aikana on tullut myös suuria muutoksia. Uusi seurasopimus allekirjoitettiin 5.8.2017 Helsinki Squash Rackets Club Ry:n kanssa. Sopimus kattaa tulevan kauden 2017-2018 ja tarjoaa paremmat yhteydet sekä Suomen että ulkomaan squash-toimintaan.

Syksyllä opiskelu jatkuu poikkeuksellisesti Helsingissä Mäkelänrinteen urheilulukiossa yhden jakson verran eli noin kuusi viikkoa jonka jälkeen paluu takaisin Ouluun. Kisakausi starttaa maajoukkueleirillä joka pidetään 18.-20.8 ja ensimmäiset kisat on Helsingissä järjestettävä Remeo Finnish Junior Open 25.-27.8. Syksyn osalta on tulossa lukuisia muita pelejä mm. naisten sm-liiga, Nordic Junior Open Malmössä sekä Danish Junior Open Kööpenhaminassa."


Tsemppiä Milla!
Milla Uusitalo


Milla Uusitalo
Milla Konttivuokrauksen pihalla Oulussa.
Markku Lauren, Milla Uusitalo
Milla ja Markku Lauren, Helsingin Squash Rackets Club Ry:n puheenjohtaja.
Milla Uusitalo
Allekirjoitustilaisuus. Oikealta vasemmalle: fysiikkavalmentaja Jaakko-Antti Peltola, Markku Lauren ja Milla.
22.06.2017

Asiakastyytyväisyystutkimus

Teimme kevään 2017 aikana asiakastyytyväisyystutkimuksen kehittääksemme toimintaamme. Voimme todeta, että tutkimus vahvisti näkemyksemme asiakkaidemme tyytyväisyydestä! 

Lisäksi saimme paljon arvokkaita kommentteja ja tietoa asioista, joita meidän tulee kehittää jatkossa.

Asiakastyytyväisyys 2016

Lue koko raportti täältä.31.03.2017

Euroopan logistiikkamessutKonttivuokraus Oy jälleen mukana Euroopan suurimmilla logistiikkamessuilla!

Messukausi alkaa taas ja Konttivuokraus Oy on paikan päällä edustamassa Euroopan suurimmilla logistiikkamessuilla, yhdessä Oulun sataman kanssa. Löydät meidät 24.-26.4 Antwerpenin Breakbulk Europe 2017 -messuilta paikalta 205H2, sekä 9.-12.5 Münchenin Transport Logistic 2017 -messuilta paikalta 321/422.

Mikäli olet osallistumassa, ota yteyttä Jesseen puhelimitse (+49 176 21 247 303) tai sähköpostitse () niin sovitaan tapaaminen!

MC Containers @ Breakbulk Europe 2017

MC Containers @ Transport Logistics13.12.2016

Hampurin toimistomme on muuttanut

MC Containers DE / Mattson Containers GmbH

Hampurin toimistomme on muuttanut uusiin tiloihin 1.12.2016 alkaen. Uusi osoite on:

MC Containers DE / Mattson Containers GmbH
Ruhrstrasse 11 A
22761 Hamburg
Germany

Puhelin:
+358 400 890 732
+358 8 41 5416 05

Sähköposti:16.11.2016

Peruskiven muuraus

Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016

Hyvää tahtia valmistuvassa konttihallissamme järjestettiin torstaina 3.11.2016 peruskiven muuraus! Tilaisuuteen osallistui n. 60 henkilöä. Ohjelmassa oli itse muurauksen lisäksi musiikkia sekä puheita, tarjolla oli hernekeittoa ja pannukakkua. Alla kuvia ja tunnelmia tilaisuudesta!

Kaleva kirjoitti meistä sekä muurauksesta myös lehtijutun, jonka voit luea täältä.

Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016
Oulun Konttivuokraus Oy peruskiven muuraus 3.11.2016