TapahtumakontitEtsitkö tapahtumaasi tai messuille uusia tilaratkaisuja? Tapahtumakontit ja messukontit on suunniteltu vuosien aikana kerättyjen asiakastarpeiden pohjalta helpottamaan tapahtumien/messujen toteutusta. Konttien etuna on niiden siirreltävyys, monipuolisuus, kestävyys ja turvallisuus.

Toimitamme kontin tapahtumaasi käyttövalmiina ja haemme sen pois tapahtuman päättyessä. Näin saat tarvitsemasi tilat vuokralle vain tapahtuma-ajaksi ja tiedät kustannukset jo etukäteen.

Mikäli valikoimastamme ei löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, niin laita meille viestiä ja teemme sinulle ehdotuksen ratkaisusta!

Lue lisää myös rahoitusvaihtoehdoista!Lasikontti 300px

Lasikontti


Tapahtumien ehdoton hittituote ja yksi suosituimmista tapahtumakonteista Suomessa. Myös näyttelykonttina/esittelykonttina erittäin suosittu ympäri vuoden!

Lue lisää


Kahvilakontti

Kahvilakontti


Merikontista rakennettu käyttövalmis kahvila, joka on täydellinen ratkaisu tapahtumiin tai vaikkapa PopUp - kahvilaksi kesäsesongin ajaksi.

Pyydä tarjous


Side doors / kylkiaukeava kontti

Sivuovellinen / kylkiaukeva kontti


SD-merikontti tai tuttavallisimmin sivuovellinen kontti on nopea ja toimiva ratkaisu tapahtumien myyntipisteeksi. Sopii loistavasti myös messukontiksi.

Lue lisää


Olutkontti / Beer garden container

Olutkontti


Kesätapahtumiin suunniteltu kontti, joka muuntautuu nopeasti valmiiksi myyntipisteeksi.

Pyydä tarjous