YritysOulun Konttivuokraus on kansainvälinen perheyritys, jonka juuret ja sydän ovat Oulussa.

Yrityksemme tarina alkaa Oulusta 1980-luvulta, jolloin yrityksen perustaja Ralf Mattson toimi aktiivisesti merikonttien, kansainvälisten kuljetusten ja huolinnan parissa. Liiketoiminnan kasvaessa konttiliiketoiminta eriytettiin omaksi yritykseksi ja vuonna 2004 Oulun Konttivuokraus Oy näki päivänvalon.

Vuosien aikana yrityksemme on laajentanut toimintaansa 52 toimipisteeseen ympäri maailmaa. Yrityksen pääkonttori on edelleen Oulussa ja vuonna 2015 laajensimme toimintaamme avaamalla Hampuriin toimiston, joka vastaa yrityksemme kansainvälisistä asiakkuuksista ja liiketoiminnasta.

Pitkä ja monipuolinen kokemus yhdistettynä perheyrittämiseen välittyy asiakkaillemme asiantuntevana palveluna, jota tehdään täydestä sydämestä. Vuosien aikana olemme rakentaneet vahvan ja kattavan kumppaniverkoston, jonka kautta voimme toimittaa ja kuljettaa kontteja sekä kappaletavaraa maailmanlaajuisesti.

Yli 1000 asiakasta ja 30 kumppania maailmanlaajuisesti ei ole syntynyt vahingossa - vaan hyvin hoidetun yhteistyön tuloksena.
Kumppaneitamme


Ouluport
Raahen satama
Port of Hamburg
Hamburg marketing
Maritime cluster MC Containers
FDHG MC Containers
Edellytyksemme


Suomen Vahvimmat
Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2017
Luotettava Kumppani Konttivuokrasu