Pienet varastokontitPienet varastokontit tarjoavat nopeasti turvallista ja säänkestävää säilytystilaa. Ne ovat helposti siirreltävissä myös trukilla, peräkärryllä ja jopa käsivoimin (6' varastokontti). Pieni varastokontti on erinomainen ratkaisu esim. työkalu- tai lisävarastoksi omakotitalon pihalle ja työmaille. Pieniin varastokontteihin luemme 6', 8' ja 10' varastokontit.

Myös pienet varastokontit on rakennettu itsekantavasta ruostumattomasta teräksestä, niissä on pariovet päädyssä, kaksi ilmanvaihtoventtiiliä sekä kovapuuvanerilattia. Konttia voi liikutella nosturilla, kontinkäsittelylaitteella tai trukilla. Kontteja on saatavilla sekä uutena että käytettynä Suomessa ja maailmalla.

Käyttökohteet
Saatavilla olevat mallit


6varasto

6' merikontti / varastokontti
Pienin saatavilla oleva varastokontti. Soveltuu erinomaisesti työmaille työkaluvarastoksi tai pieniin asennuskohteisiin esim. sisäpihat, keskusta-alueet jne.
Mitat:
Pituus 1980 mm
Leveys 1950 mm
Korkeus 1910 mm
Tilavuus n. 6 m3


Lataa tuotekortti

Pyydä tarjous

8' merikontti / varastokontti

8' merikontti / varastokontti
8' varastokontti tarjoaa enemmän tilaa kuin mallistomme pienin kontti. Ratkaisusi kun 6' varastokontti on liian pieni ja 10' kontti liian iso.
Mitat:
Pituus 2438 mm
Leveys 2200 mm
Korkeus 2260 mm
Tilavuus n. 9,8 m3


Lataa tuotekortti

Pyydä tarjous

10' merikontti / varastokontti

10' merikontti / varastokontti
3 m varastokontti on puolikas versio yleisestä 6m merikontista. Tarjoaa 13 m3 turvallista ja säänkestävää varastotilaa helposti liikuteltavassa muodossa.
Mitat:
Pituus 2991 mm
Leveys 2438 mm
Korkeus 2591 mm
Tilavuus n. 15 m3


Lataa tuotekortti

Pyydä tarjous6' varastokontti
Pienet varastokontit
Pienet varastokontit
Pienet varastokontit
Pikkukontteja
6' varastokontti / merikonttiKysy rahoitustaAsiakkaamme ostivat myös näitä: