KonttitarvikkeetKonttien vuokrauksen ja myynnin lisäksi tarjoamme lisävarusteita kontteihin. Olemme listanneet tähän yleisimmät lisävarusteet, joita meiltä kysytään. Mikäli etsimääsi tuotetta ei tästä löydy, laita meille viestiä ja etsimme sinulle tarvittavat lisävarusteet.

Etsitkö lisävarusteiden lisäksi isompaa modifiointia, kuten lisäovien asennusta, konttien teippausta tai sähköistystä?  Laita meille tarpeesi viestillä tai soita, niin annamme sinulle tarjouksen muutostöistä.Toimistokontti kalusteet

Huonekalut

Meillä on laaja valikoima huonekaluja vuokralle konttien kylkeen. Löytyy varastohyllyjä, toimistokalusteita, minikeittiöt ja kylmälaitteet ym. Erittäin kätevää, jos vuokraat vaikkapa toimistokontin lyhyempään tarpeeseen, etkä halua ostaa siihen varta vasten kalusteita.

Lue lisää   Pyydä tarjous


Lukkokotelo konttiin

Suojakotelo / lukot

Suosittelemme meri- ja varastokontin lisävarusteeksi lukon suojakoteloa, joka tarjoaa tehokkaan ja edullisen murtosuojan varkaita vastaan.

Pyydä tarjous


Konttitarvikkeet

Kiskot / Koukkuveto

Merikontteihin asennettavalla kisko- tai koukkuvedolla saadaan kontin kuljettamiseen lisää vaihtoehtoisia tapoja.

Pyydä tarjous


Jalat konttiin

Jalat

Kontteihin voidaan asentaa helppokäyttöiset konttijalat, jolloin se voidaan asentaa haluttuun korkeuteen esim. suoraan rekan päältä ilman erillisistä nosturia. Jalat ovat myös erinomainen vaihtoehto, jos kontti pitää saada nostettua pois maan tasalta esimerkiksi vaativan maapohjan tai lastauslaiturin takia.

Pyydä tarjous


Portaat konttiin

Portaat

Kontteihin on saatavilla valmiita porraspaketteja. Portaat on valmistettu metallista ja ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja Suomen vaativia olosuhteita. Rakennamme portaita myös mittatilaustyönä.

Pyydä tarjous


Hyllyt konttiin

Hyllyt ja säilytysratkaisut

Varastoiksi ja lisätilaksi tulevaan konttiin on saatavilla lukuisia valmiita säilytysratkaisuja, jotka mahdollistavat kontin pinta-alan optimaalisen käytön. Rakennamme myös räätälöityjä säilytysratkaisuja.

Pyydä tarjous


Valuma-allascrop

Valuma-allas

Valuma-altaat ovat hyödyllisiä kun kontissa säilytetään/kuljetetaan öljyä, bensaa tai muita haitallisia aineita. Se on paloturvallinen ratkaisu eikä sotke konttia.

Pyydä tarjous


Kontin teippaus

Kontin teippaus / maalaus

Konttien teippaus on yksinkertainen keino lisätä yrityksellesi näkyvyyttä nopeasti ja tehokkaasti. Voimme teipata kontin sivuille esim. yrityksesi logon, tekstiä tai tapahtuman brändin mukaisen ulkoasun. Kontit voidaan myös maalata asiakkaan väritoiveiden mukaisiksi, jos sillä hetkellä saatavilla olevat vaihdoehdot eivät miellytä.

Pyydä tarjous


Gorilla pakkaustyyny

Gorilla-ilmatyynyt

Huippuunsa suunnitelluilla Gorilla-ilmatyynyillä takaat tavaroidesi ehjänä pysymisen kuljetuksissa.

Lue lisää   Pyydä tarjous


Cargosorb-kosteudenkerääjä

Cargosorb-kosteudenkerääjät

Cargosorb-kosteudenkerääjä poistaa tehokkaasti ja helposti konttien sekä varastoiden kosteusongelmat.

Lue lisää   Pyydä tarjous


Asiakkaamme ostivat myös näitä: