Milla Helsinkiin

Konttivuokrauksen kummipelaaja Milla Uusitalo on muuttanut Helsinkiin ja sen myötä vaihtanut squashseuran Oulun Squash Klubista Helsingin Squash Rackets Clubiin.

"Kesäharjoittelu on sujunut tämän kesän osalta huomattavasti tehokkaammin kuin aikaisempina kesinä. Ratkaiseva tekijä on ollut Kooma Squash Klubin positiivinen kannustus sekä lukuisat pelikaverit joiden kanssa on saanut laadukkaita ja kehittäviä pelejä. Suuri kiitos kuuluu myös valmennustiimille, johon kuuluu Matti Saarela, Eevamaria Vuolo sekä Jaakko-Antti Peltola.

Kesän aikana on tullut myös suuria muutoksia. Uusi seurasopimus allekirjoitettiin 5.8.2017 Helsinki Squash Rackets Club Ry:n kanssa. Sopimus kattaa tulevan kauden 2017-2018 ja tarjoaa paremmat yhteydet sekä Suomen että ulkomaan squash-toimintaan.

Syksyllä opiskelu jatkuu poikkeuksellisesti Helsingissä Mäkelänrinteen urheilulukiossa yhden jakson verran eli noin kuusi viikkoa jonka jälkeen paluu takaisin Ouluun. Kisakausi starttaa maajoukkueleirillä joka pidetään 18.-20.8 ja ensimmäiset kisat on Helsingissä järjestettävä Remeo Finnish Junior Open 25.-27.8. Syksyn osalta on tulossa lukuisia muita pelejä mm. naisten sm-liiga, Nordic Junior Open Malmössä sekä Danish Junior Open Kööpenhaminassa."


Tsemppiä Milla!
Milla Uusitalo


Milla Uusitalo
Milla Konttivuokrauksen pihalla Oulussa.
Markku Lauren, Milla Uusitalo
Milla ja Markku Lauren, Helsingin Squash Rackets Club Ry:n puheenjohtaja.
Milla Uusitalo
Allekirjoitustilaisuus. Oikealta vasemmalle: fysiikkavalmentaja Jaakko-Antti Peltola, Markku Lauren ja Milla.