Kontista ratkaisu talven varastohaasteisiin

Joka vuosi arviolta syyskuusta maaliskuulle kylmä ja kostea ilmanala valtaa Suomen.

Varastoinnin kannalta pahinta on, jos ulkolämpötilat sahaavat pitkään nollan lämpöasteen molemmilla puolilla. Tällöin kostean viileä keli aiheuttaa kosteuden kertymistä varastotilan seinille lopulta homehduttaen tai hapettaen varastoitavat tavarat.

Paras tapa pitää kosteusherkät materiaalit turvassa kondensiovedeltä on valita talvivarastointiin erityisesti suunniteltu eristekontti.

Eristekontin hyödyt varastokäytössä

Taatusti kuiva varastotila irtaimistolle

Eristetyn kontin sisälle ei pääse kertymään lämpötilanvaihteluista johtuvaa kosteutta ja tavarasi ovat suojassa. Jos kontin ovia auotaan usein talvella, kannattaa eristekonttikin varustaa lisäksi erillisillä kosteudenkerääjillä.

Sisätilavuus maksimoitu varastokäyttöön

Käyttämämme PIR-eriste tarjoaa 50% paremmat lämpöarvot verrattuna samaan määrään villaa. Tärkeitä senttimetrejä säästyy myös eristämällä kontin lattia ulkopuolelta.

Kestävä lämpöeriste Suomen talveen

Toisin kuin halvalla valmistetut eristekontit, meidän konttimme on rakennettu kestämään pakkasia.

Saatavilla paljon standardikokoja

Eristekontti on yleinen konttimalli, joita löytyy meidänkin varikoiltamme useita kymmeniä eri kokoisina. Standardimittainen kontti on edullisempi kuin asiakkaan tarvemittaan räätälöity kontti.

Valikoima eristettyjä konttimallejamme

Pyydä maksuton tarjous!

Meiltä löydät uudet ja käytetyt eristekontit vuokralle tai omaksi tarvitsemassasi koossa. Vastaamme kaikkiin tarjouspyyntöihin nopeasti, yleensä viimeistään vuorokauden sisällä.
Kuvaile siis tilanteesi oheisella lomakkeella, niin valitaan yhdessä tarpeeseesi sopiva eristekontti!
Tarjouspyyntö eristekontti 2021