Vappukahvit 2018

ärjestämme vappuaaton aamuna Oulun toimipisteellämme vappukahvit! Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Oritkarin satamassa (Poikkimaantie 4) maanantaina 30.4. klo 8-11.

Järjestämme vappuaaton aamuna Oulun toimipisteellämme vappukahvit! Kaikille avoin tilaisuus järjestetään Oritkarin satamassa (Poikkimaantie 4) maanantaina 30.4. klo 8-11.

Pystytämme hallimme eteen yhden kahvilakonteistamme, josta tarjoamme vieraille kahvia ja pientä purtavaa. Pääset samalla tutustumaan yrityksemme tiloihin, uusiin ja vanhoihin konttimalleihimme sekä henkilökuntaamme. Samassa myös hyvä tilaisuus käydä katsomassa satamaa porttien sisäpuolelta!

Jos tulet paikalle omalla autollasi, ilmoitathan autosi rekisterinumeron Raffelle (raffe@konttivuokraus.fi / +358 400 890 732) viimeistään maanantaina klo 7.00, niin asetamme sille tilapäisen kulkuluvan satama-alueelle. Satamaan päästyäsi, seuraa "sinistä linjaa", eli sinisiä Konttivuokraus -tienviittoja, niin pääset parkkipaikalle.

Mikäli saavut paikalle vaikkapa kävellen tai pyörällä, soita meille sataman portilta, niin käymme hakemassa sinut sieltä. Tiukkojen turvallisuusasetusten johdosta, satama-alueella ei saa liikkua jalan, ja alueella pyöräillessä on ehdottomasti käytettävä huomiovärejä.

Aika: 30.4.2018 klo 8.00 – 11.00
Paikka: Oritkarin satama, Poikkimaantie 4, 90400 Oulu
Lisäkysymykset ja kulkuluvat: raffe@konttivuokraus.fi / +358 400 890 732

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimitiloihimme, monenmoisiin kontteihimme sekä henkilökuntaamme!

Ystävällisin terveisin,
Konttivuokrauksen väki

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
1 / 2
Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
2 / 2
Jaa