20' HC eristetty putkikontti sähköä johtavalla muovimatolla

20′ HC -merikontista paloeristetyksi 20′ HC Double Door -laitetilaksi.

Asiakas tarvitsi nopealla aikataulullla 20′ HC Double Door -kontin laitetilaksi.

Koska erityisesti erikoismallien saatavuus on koronasta johtuen maailmanlaajuisesti huonoa, saimme nopeutettua laitetilan valmistumista vain muutamaan päivään asentamalla itse tavalliseen HC-merikonttiin asiakkaan toivomat toiset pariovet. Uudet pariovet hiekkapuhallettiin ja maalattiin, ja kontin rakennetta vahvistettiin, jotta se kestää uusien pariovien painon käytössä.

Kontin kattoon ja seiniin asennettiin EI60-paloeriste ja lattia eristettiin kontin alapuolelta XPS-levyillä. Myös paloeristelevyjen välit tiivistettiin listojen takaa EI60-mineraalivillalla. Kontin ilmanvaihtoa varten konttiin asennettiin tulo- ja poistoilma paloventtiilit. Lattiaan asennettiin sähköä johtava muovimatto ja lattiamateriaalille järjestettiin asiaankuuluva maadoitus.

Kurkkaa konttiin Youtube-kanavallamme

Meiltä saat täysin tarpeisiisi räätälöidyt kontit ja oheispalvelut, jolloin lopputuloksena on juuri sinun näköisesi tilaratkaisu. Olipa mielessäsi vasta orastava ajatus tai toteutusta vaille valmis kontti-idea, ole meihin yhteydessä, niin tehdään ajatuksesta todellisuutta!

Tehdyt muutokset

  • Pohjana 20′ HC merikontti, johon asennettiin toiset vakiopariovet, minkä myötä kontista tuli Double Door eli putkikontti.
  • Uusien pariovien hiekkapuhallus ja maalaus kontin sävyyn RAL 9010.
  • Seinät, katto ja ovet EI60-paloeriste, lattia 50mm XPS-eristelevy.
  • Tulo- ja poistoilma paloventtiilit.
  • Sähköä johtava muovilattia.
  • Listoitus ja niiden sisäpuolelle tiivisteeksi mineraalivilla EI60.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)