Konttivuokraus Oy

Konttivuokraus Oy on täyden palvelun konttitoimittaja, jolta ostat ja vuokraat yrityksellesi kaikenlaiset kontit vakiomalleista yksilöllisesti varusteltuihin erikoiskontteihin ja räätälöityihin moduulikokonaisuuksiin.

Laajasta tuote- ja palveluvalikoimastamme löydät kattavat ratkaisut eri toimialoille aina merenkulusta valmistavaan teollisuuteen. Keskity olennaiseen ja anna konttiammattilaistemme hoitaa loput – siellä missä sinäkin.


Toimintamme perusta

Asiantuntemus

Konttialalla on monia toimijoita, mutta kuka hallitsee yksityiskohdat? Keskitymme olemaan asiantuntijoita valitsemillamme aloilla. Uskomme vakaasti, että yksilöity ratkaisu on parempi kuin sinne päin roiskaistu massaratkaisu. Jos ihmettelet, miksi kysymme sinulta niin paljon kysymyksiä; Se johtuu siitä, että haluamme ymmärtää tilanteesi perinpohjaisesti pystyäksemme tarjoamaan parhaan lopputuloksen. Työskennellessäsi kanssamme sinun ei tarvitse olla logistiikan tai konttien asiantuntija, vaan voit luottaa siihen, että tiimimme löytää sinulle varmasti parhaan ratkaisun.

Monipuolisuus

Monipuolisuus on monille yrityksille yleinen lausunto, mutta me todella pidämme sanamme. Meille monipuolisuus tarkoittaa sitä, että löydät valikoimastamme jatkuvasti yli 50 eri konttimallia, joista valita useimpiin tarpeisiin sopiva tila- tai säilytysratkaisu. Eivätkö tavalliset kontit riitä? Ei hätää, sillä konttiammattilaisemme suunnittelevat ja muokkaavat sinulle sopivat tilat käden käänteessä! Eromme moniin alan toimijoihin on, että tiimimme tekee konttien muokkaustyöt itse in-housena. Tämä näkyy sinulle joustavana ja nopeana palveluna verrattuna alihankkijoiden käyttöön. Asiakkaillemme, jotka tarvitsevat läpikotaisin omalle liiketoiminnalle kehitellyt konttiratkaisut, tarjoamme sekä tiimimme että sopimustehtaamme vankan ammattitaidon käyttöön.

Kansainvälisyys

Toimintamme ytimessä on halu palvella asiakkaitamme maailmanlaajuisesti. Sloganimme ”siellä missä sinäkin” tarkoittaa, että palvelemme sinua kattavasti lähes kaikkialla maailmassa. Tiimimme puhuu yli kuutta kieltä, joten voit saada paikallista palvelua isossa osassa maailmaa. Konttejamme on toimitettu kaikille mantereille, ja palamme halusta löytää parhaat kuljetusvaihtoehdot kaukaisiinkin kohteisiin! Useimmat tiimistämme ovat olleet merenkulku- ja konttiliiketoiminnassa mukana yli 5 vuotta, mikä antaa meille erittäin hyvän käsityksen siitä, miten asiat hoituvat jouhevimmin.

Mattson Group

Mattson Group on 100 % perheomisteinen yritysryhmä, joka toimii konttien, merenkulun ja huolinnan aloilla. Kaikki ryhmämme yritykset toimivat tiiviissä yhteistyössä ja toimivat yhteisten arvojen pohjalta auttaakseen asiakkaitamme saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Mattson Group koostuu seuraavista yrityksistä:


Historia

Tarinamme alkoi vuonna 2004 Pohjois-Suomesta, kun perustajamme Ralf Mattson perusti Oulun Konttivuokraus Oy:n. Kuitenkin jo kauan ennen yrityksen perustamista, 1980-luvulta lähtien, Ralf on työskennellyt merenkulun ja kuljetusten parissa. Vuosien varrella yritys kasvoi tasaisesti nojaten ydinosaamiseemme ja arvoihimme, jotka ovat yhä edelleen toimintamme tärkeimpiä kulmakiviä.

Vuosi 2015 merkitsi uuden aikakauden alkua, kun nykyinen toimitusjohtaja Jesse Mattson palasi perheyritykseen ja avasi ensimmäisen kansainvälisen toimistomme Hampurissa. Vuotta myöhemmin, vuonna 2016, laajensimme Ruotsiin perustamalla Mattson Containers Ab:n vastataksemme kasvavaan kysyntään Skandinaviasta. Vuosina 2015–2022 yritys kasvoi nopeasti ja rakensimme omat konttiterminaalit ja varastot Ouluun ja Vihtiin.

Vuonna 2022 Mattson Stevedoring yhtiöitettiin omaksi yrityksekseen erilleen Oulun Konttivuokraus Oy:sta. Omine terminaaleineen, varastoineen, henkilökuntineen ja koneineen Mattson Stevedoring on kasvanut nopeasti ja palvelee nykyään niin suomalaisia kuin kansainvälisiäkin kumppaneita Suomessa.

Vuosien varrella olemme kasvaneet palvelemaan asiakkaita maailmanlaajuisesti, ja työntekijöidemme kokonaismäärä onkin tällä hetkellä jo yli 30 henkilöä. Kasvu ei ole muuttanut toimintamme perusarvoja, vaan haluamme edelleen olla todellisia asiantuntijoita alallamme ja löytää parhaan ratkaisun mihin tahansa tarpeeseen ja sijaintiin.