Konttivuokraus Oy

Henkilökohtainen kumppanisi konttiasioissa

Olemme henkilökohtainen kumppanisi konttiasioissa Suomessa ja maailmalla. Meiltä saat kaikki kontteihin liittyvät palvelut nopeasti, yli 30 vuoden kokemuksella. Yli 1000 asiakasta ja 30 kumppania maailmanlaajuisesti ei ole syntynyt vahingossa, vaan hyvin hoidetun yhteistyön tuloksena. Suomalainen perheyritys, joka toimii kansainvälisesti jokaisessa maailman konttisatamassa.

Konttivuokraus Oy

Kauttamme hoituvat niin konttien VUOKRAAMINEN, OSTAMINEN ja erikoiskonttien rakentaminen kuin kuljetuspalvelut maalla, merellä ja raiteilla.

Kuusi toimistoamme Euroopassa sekä yli 80 varikkoa pitävät huolen, että saat kilpailukykyiset hinnat ja paikallisen tuntemuksemme käyttöösi tilanteessa kuin tilanteessa. Pitkä ja monipuolinen kokemus yhdistettynä perheyrittämiseen välittyy asiakkaillemme asiantuntevana palveluna, jota tehdään täydestä sydämestä.


Hyödyt sinulle

Vastaus tarjouksiin 24 tunnin sisällä

Vastaamme kaikkiin kyselyihin 24 tunnin sisällä, yleensä jo muutaman tunnin sisällä.

Kokeneet ammattilaiset palveluksessasi

Olemme toimineet konttien parissa jo yli 30 vuoden ajan. Saat meiltä aina henkilökohtaista asiantuntija apua projektiisi.

Testatusti paras asiakastyytyväisyys

Yli 90% asiakkaistamme suosittelee meitä. 1000 asiakasta ympäri maailmaa eivät voi olla väärässä!

Yli 80 varikkoa, 6 toimpistettä sekä luotettavat kumppanit

Kuusi toimipistettä, yli 80 varikkoa maailmalla sekä vahva kumppaniverkosto auttavat sinua tilanteessa kuin tilanteessa.