20' OS valuma-altaalla ja käyntiovella

Valuma-altaalla varustettu kylkiaukeava kontti mahdollistaa nesteiden säilyttämisen ja pitkienkin kuormien vaivattoman lastaamisen kontin sisälle.

20′ OS eli kylkiaukeava ongelmajätekontti on kätevä monenlaiseen säilytykseen.

Kontin lyhyen sivun vakio pariovien ja pitkän sivun kylkiaukeavien ovien lisäksi asensimme konttiin asiakkaan pyynnöstä ylimääräisen käyntioven kulkua helpottamaan. Käyntiovi asennettiin toiseen kylkiaukeavan sivun haitariovista. Kylkiaukeavan 20′ OS ongelmajätekontin ehdottomia hyötyjä on se, että toisen pitkän sivun saa kokonaan auki, mikä helpottaa osaltaan tavaran lastaamista ja purkamista.

Toinen ongelmajätekontin kiistattomista eduista on sen teräksestä valmistettu valuma-allas galvanoituine teräsritilöineen. Valuma-allas mahdollistaa erilaisten nesteiden säilytyksen kontin sisällä ilman pelkoa sisällön vuotamisesta lattian kautta ympäristöön.

Konttivuokrauksen valuma-allaskonteissa altaan yläosa on aina kontin pohjan tasolla, jolloin ylimääristä kynnystä näiden kahden välille ei synny. Tällöin kompastumisvaara on minimoitu ja esimerkiksi pumppukärryn käyttäminen lastauksessa on helpompaa.

Tähän kyseiseen konttiin asennettiin lisäksi EI60-paloeriste.

Jos et löydä vakiomalleistamme juuri tarpeeseesi sopivaa, voimme muokata sellaisen sinulle. Meiltä luonnistuvat niin pienet kuin suuretkin muokkaukset helposti ja laadukkaasti. Kuvaile tarpeesi meille alla olevalla lomakkeella, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva konttiratkaisu!

Projektin erityispiirteet

  • 20′ OS kylkiaukeava ongelmajätekontti, jossa paloeristeenä EI60.
  • Konttiin asennettiin erillinen käyntiovi.
  • Kontin pohjalla galvanoidulla teräsritilällä peitetty valuma-allas, jossa tyhjennysventtiilit. Teräsritilä kontin pohjan korkeudella, jolloin valuma-allas ei aiheuta konttiin erillistä kynnystä.
  • Kontissa vakiona passiivinen ilmanvaihto.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)