HACCP-sertifikaatti myönnetty

Kylmäkonttimme täyttävät kansainvälisen elintarviketurvallisuuden HACCP-järjestelmän vaatimukset.

Me Konttivuokrauksella asetamme laadun etusijalle palveluidemme kaikilla osa-alueilla. Siksi olemme ylpeitä siitä, että kylmäkonttimme noudattavat maailmanlaajuisesti tunnustettua HACCP-järjestelmää (Hazard Analysis and Critical Control Points) ja täyttävät Codex Alimentariuksen tiukat standardit.

Toisin sanoen; Konttivuokraukselta ostamasi tai vuokraamasi kylmäkontit ovat HACCP-yhteensopivia ja täyttävät maailmanlaajuiset elintarviketurvallisuuden vaatimukset.

 

Miksi HACCP:llä on merkitystä?

 

  • Luottamus: HACCP-sertifioidut kylmäkontit takaavat asiakkaillemme sen, että heidän tavaransa varastoidaan ja kuljetetaan korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisissa kylmäkonteissa.
  • Globaalit vaatimukset: HACCP on elintarviketurvallisuuden sääntelyjärjestelmä, jota käytetään kaikkialla maailmassa, siis myös EU:ssa. Kansainvälisenä toimijana haluamme osoittaa, että kylmäkonttimme ovat kansainvälisten standardien mukaisia, jolloin niiden voi luottaa toimivan odotetusti – siellä missä sinäkin.
  • Riskien vähentäminen: HACCP-yhteensopivuus edellyttää, että mahdolliset vaarat myynnissä, vuokraamisessa ja kylmäkonttien rakennusprosessissa tunnistetaan ennakoivasti ja niitä valvotaan elintarviketurvallisuuteen liittyvien riskien minimoimiseksi.

 

Konttivuokraus on kansainvälinen KYLMÄKONTTIEN JA NIIDEN VARAOSIEN TOIMITTAJA sekä kaiken merkkisten KYLMÄKONTTIEN HUOLTOPAIKKA SUOMESSA. Vastikään saamamme HACCP-sertifikaatti on todiste kylmäkonttiemme laadusta, ja varmistaa lämpötilavaihteluille herkkien tuotteiden turvallisen kuljetuksen ja varastoinnin.

 

HACCP-sertifikaatti

Muita uutisia