10' räjähdysventtiilillä ja erikoislattialla varusteltu varastokontti

Erikoisvahvistettu lattia kestää kulutusta ja räjähdysventtiili sekä paloeristys seinissä ja katossa parantavat kontin turvallisuutta.

Konttiprojekti toteutettiin 10′ varastokonttiin, johon asennettiin EI60-paloeristys ja rakennettiin erikoislattia. Kontin lattia vahvistettiin kestämään laitteiden vaatimat pistekuormat sekä vaneri korvattiin teräksellä sekä alumiinilla.

Kontin yksi erityispiirre on myös kattoon asennettu räjähdysventtiili. Jos paine-ero suljetussa tilassa pääsee kasvamaan liikaa, saattaa lopputuloksena olla äkillinen räjähdystila. Venttiilin toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen: Tietyn paine-eron ylityttyä venttiili avautuu ja ohjaa ilmanpaineen ja mahdollisen tulen hallitusti kontin katon kautta pois.

Näiden lisäksi kontin kylkeen tehtiin läpivienti asiakkaan laitteistoa varten ja kontti hiekkapuhallettiin sekä maalattiin asiakkaan toivomalla värillä.

Jokainen konttiprojekti saa alkunsa tarpeesta ja ideasta. Voisiko omaa arkeasi piinaava ongelma ratketa liikuteltavalla lisätilalla ja omiin tarpeisiin räätälöidyillä yksityiskohdilla? Ole yhteydessä meihin alhaalla olevan lomakkeen kautta, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva konttitoteutus!

Tehdyt muutokset

  • Pohjana uusi 10′ varastokontti lukkosuojalla.
  • Läpiviennit.
  • Räjähdysventtiili.
  • Erikoisvahvistettu lattiarakenne.
  • EI60-paloeristys seinissä ja katossa.
  • Hiekkapuhallus ja maalaus C3-luokka.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)