2x20' tuplatila eristekonteista

Kahdesta 20′ DC merikontista valmistettiin asiakkaalle tilava, eristetty yhdistelmätila.

Merikontit haluttiin yhdistää pitkän sivun kohdalta yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi, minkä vuoksi konteista poistettiin yhteensä kaksi seinää peilikuvina toisiinsa nähden. Toiseen konttiin asennettiin jäljelle jäävälle pitkälle sivulle käyntiovi, jotta tilaan pääsee helpommin sisälle.

Konttien katot, seinät ja pariovet eristettiin 100mm EI60-paloluokituksen eriste-elementeillä, jolloin lopullisen tilan tilavuus on noin 54 kuutiometriä. Myös konttien lattiat eristettiin konttien alapuolelta 50mm XPS-eristelevyillä, jolloin eristäminen ei vaikuta sisätilan kokoon. Tilaan asennettiin lisäksi 2kpl ilmanvaihtoventtiilejä per kontti, jotta ilma vaihtuu luonnollisesti kontin sisällä.

Toinen konteista oli jo valmiiksi asiakkaan toivomassa sävyssä RAL3000, joten tässä tapauksessa vain toinen 20′ konteista karhennettiin ja maalattiin samaan sävyyn. Myös konttiin lisätty käyntiovi käsiteltiin samalla sävyllä.

Kontit toimitettiin asiakkaalle erikseen, joten poistettujen seinien tilalle asennettiin väliaikaiset seinät, joiden tarkoitus on estää enimpien maantiepölyjen pääsy konttien sisälle kuljetuksen aikana. Konttien mukaan laitettiin yhdistyspalat, pellit ja bitumit, jotta konttien yhdistäminen asiakkaan luona onnistuu mahdollisimman mutkattomasti.

Kontit ovat modulaarista rakentamista parhaimmillaan. Seiniä poistamalla ja erilaisilla lisävarusteilla merikonteista saadaan räätälöityä moniin tarpeisiin ja olosuhteisiin taipuvia tiloja. Ole yhteydessä meihin oman projektisi tiimoilta, niin laitetaan yhdessä hihat heilumaan!

Tehdyt muutokset

  • Katto, seinät ja ovet 100mm EI60 sandwich eriste-elementti.
  • Eristys lattian alta 50mm XPS.
  • Listoitus.
  • Ilmanvaihtoventtiilit 4kpl.
  • Käyntiovi.
  • Kontin ulkopintojen karhennus ja maalaus RAL 3000.
  • Mukaan yhdistyspalat, pellit ja bitumit.

Miikka Autio

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

miikka@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 466 95 95

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)