Erikoiskontit

Vaativat erikoiskontit ja konttien varustelut 10 vuoden ammattitaidolla!

Etsitkö valtavirrasta poikkeavaa konttiratkaisua, jota muilta ei löydy, tai konttia lisävarusteilla? Hoidamme konttien varustelut sekä erikoiskonttien rakentamisen kustannustehokkaasti ja vahvalla ammattitaidolla. Ilmainen suunnittelupalvelumme auttaa Sinua, kun kontti on vielä idea-asteella. Konttien varustelut Suomessa tehdään omilla moderneilla varikoilla Oulussa ja Vihdissä. Sopimustehtaamme Kiinassa ja Euroopassa, mahdollistavat myös sarjatuotannot sekä täysin uudenlaiset konttiratkaisut.

Minkälaisen kontin haluat?

Kuvaile alla olevalla lomakkeella vapaamuotoisesti, minkälaista konttia olet ajatellut. Otamme sinuun yhteyttä 24 tunnin sisään, ja voimme alkaa työstää yhdessä kontin toteutussuunnitelmaa. Suunnittelupalvelumme on ilmainen, eikä velvoita mihinkään ennen tilauksen tekemistä. Saat meiltä nopeasti luonnoksen ratkaisusta sekä kustannusarvion kontin toteutuksesta.

Jos haluat edullisen erikoiskontin, joka on tehty ”vähän sinnepäin” ja mahdollisimman halvalla, niin emme ole sinua varten. Kun haluat,että konttisi ovet on asennettu suoraan, maalipinta kestää yli kesäkauden sekä konttisi on juuri sovitun kaltainen, niin autamme mielellämme. Toimitamme erikoiskontteja ympäri maailmaa aina lähimmältä toimipisteeltämme. Erikoiskontteja rakennamme vuodessa n.300-500kpl aina eristekontista täysin uniikkeihin 3v projekteihin.

Projektin nopean etenemisen kannalta olisi hyvä, jos kuvailisit lomakkeessa ainakin seuraavat asiat:

  • Käyttötarkoitus kontille
  • Liikutellaanko konttia usein
  • Milloin tarvitset kontin

Jos et osaa vastata kaikkiin kohtiin, ei hätää – me otamme yhteyttä ja kysymme lisää!


Tilaa ilmainen konttisuunnitelma

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Suunnittelupalvelu (FI)

Toteutettuja projekteja

Onko sinulla erityistoiveita konttitilasi suhteen? Filtteröi ja inspiroidu tässä aiemmista luomuksistamme, sillä olemme jo hyvinkin saattaneet toteuttaa jotain vastaavaa.

Jos et löydä listasta etsimääsi, ei hätää – otamme haasteen innolla vastaan! Täytä speksisi oheiselle lomakkeelle, niin palaamme sinulle asiaan ilmaisen konttisuunnitelman tiimoilta.

- / - Kohdetta

Esimerkkejä varusteluista ja muutostöistä