Erikoisminikontti ahtaaseen tilaan

Mitä jos tarvitset sääsuojan tavaroillesi, mutta edes standardimittaisista konteista pienin ei mahdu tarkoittamaasi rajalliseen tilaan?

Tarve tälle erikoiskontille heräsi, kun pieninkään standardimittainen kontti ei mahtunut asiakkaalla käytettävissä olevaan hyvin rajattuun tilaan. Asiakas halusi löytää ratkaisun, jonka avulla hän voisi hyödyntää hänellä käytettävissä olevan säilytystilan maksimaalisesti.

Kontin mitat sovittiin yhdessä asiakkaan kanssa ja tuote tehtiin tarkasti mittatilaustyönä. Pohjaksi tähän konttiin laitettiin kokoon sopivaksi leikattu vanerilattia. Viimeistely pohjamaalilla ja kahdella kerroksella päälymaalia takaa kontin siistin ulkonäön vuosiksi eteenpäin.

Projektin lopputuloksena siis täydellisesti tilaan sopiva merikontin pätkä, jonka voi kiinnittää konttilukoilla asiakkaalla jo valmiina oleviin säilytyskontteihin. Tällä tavalla asiakas saa tämän muuten hukkatilaksi jäävän tilan hyötykäyttöön.

Merikontti on moneen tilaan ja tarpeeseen sopiva taatusti säänkestävä säilytysratkaisu. Aina standardimitoitus ja varustelut eivät kuitenkaan pysty täyttämään tarpeitasi, jolloin sinun kannattaa avata keskusteluyhteys meihin. Suunnitellaan yhdessä tarpeeseesi sopiva konttiratkaisu! Löydät yhteystietomme alta.

Projektin erityispiirteet

  • Mittatilauskoko: leveys 2440mm, pituus 1350mm ja korkeus 2900mm
  • Kestävä maalipinta koostuu pohjamaalista ja kahdesta kerroksesta UV-suojattua päälymaalia.
  • Lattiamateriaalina kokoon leikattu pohjavaneri.
  • Lukkosuoja vakiona kaikissa uusissa merikonteissa.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)