Ketterä vaarallisten aineiden säilytyskontti

6′ minikonttiin rakennettu valuma-allas pysäyttää haitallisten aineiden imeytymisen kontin pohjan kautta ympäristöön.

Alkusysäyksenä tälle projektille oli asiakkaan tarve riittävän pienelle, liikuteltavalle tilalle vaarallisten aineiden säilytystä varten. Ratkaisuna tähän toimii valuma-allas, jonka voi asentaa minkä kokoiseen konttiin tahansa.

Kontin oma lankkulattia irroitettiin uusiokäyttöä varten sekä korvattiin kestävällä galvanoidusta teräksestä valmistetulla ritilälattialla. Teräsritilä pultattiin kiinni kontin pohjan poikkipalkkeihin, josta se on helppo irroittaa esimerkiksi valuma-altaan tyhjentämistä varten. Valmistamissamme valuma-allaskonteissa ritilän yläreuna on aina samalla tasolla kontin pohjatangon yläosan kanssa, jolloin ylimääräistä kynnystä näiden kahden välille ei synny. Tällöin kompastumisvaara konttiin astuessa on minimoitu ja esimerkiksi pumppukärryn käyttäminen lastauksessa on helpompaa.

Kontin pohja hitsattiin umpeen mustarautaisella levyllä, joka muodostaa kontin pohjalle altaan. Kontin runkoon hitsattiin myös tyhjennysventtiili, jonka kautta altaaseen valuneet nesteet saa tyhjennettyä.

6′ minikontin ovisalvassa on vakiona suojalippa, jonka alta kontti on mahdollista lukita erillisellä riippulukolla.

Muistathan, että jos kontin sisällä säilytetään ympäristölle haitallisia aineita, kuten maaleja ja öljyä, kontti tulee lain mukaan varustella asianmukaisella valuma-altaalla ympäristöhaittojen ehkäisemiseksi. Toteutamme valuma-altaan kaiken kokoisiin kontteihin tarpeestasi riippuen, joten olethan yhteydessä meihin oheisella lomakkeella.

Tehdyt muutokset

  • Pohjana tummanharmaa 6′ minikontti.
  • Kontin oma lankkulattia korvattiin galvanoidulla teräsritilällä, joka voidaan poistaa tarvittaessa altaan tyhjennyksen ajaksi.
  • Mustaraudasta valmistetun valuma-altaan vetoisuus on noin 450 litraa.
  • Yksi tyhjennysventtiili.
  • Vakiona painovoimainen ilmanvaihto.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)