Kontin ankkurointi maahan avaimet käteen -palveluna

Joskus kontti on tarpeen ankkuroida paikoilleen niin, ettei konttia sisältöineen voida siirtää edes asianmukaisilla siirtovälineillä ilman kontin omistajan lupaa.

Järjestimme avaimet käteen -palveluna asiakkaalle kontin ankkuroinnin asiakkaan määrittämälle paikalle.

Projekti aloitettiin raivaamalla kontin paikalla kasvanut koivu juurineen ja kaivamalla kontin pituinen ja levyinen kuoppa sen tilalle. Kuopan pohjalle asennettiin tiukasti ristikiinnityksellä paikalleen neljä ketjua. Ketjut ankkuroitiin lopullisille sijoilleen kaatamalla niiden päälle koko kuopan tilavuudelta soraa siten, että ketjujen päät pilkistivät soran päällä.

Tämän jälkeen kontti laskettiin sorapedin päälle siten, että ketjujen päät pystyttiin pujottamaan kontin pohjaan tehdyistä rei’istä ja lukitsemaan t-raudoilla kontin sisältä.

Ketjujen ristikkäinen maanalainen kiinnitys, suuri soramäärä ja kestävät kiinnitysmateriaalit estävät kontin luvattoman liikuttamisen taatusti nyt ja tulevaisuudessa.

Jos tarvitset konsultointia kontin turvallisuuteen liittyvissä asioissa, olethan yhteydessä meihin niin kartoitetaan yhdessä sinulle toimivin ratkaisu. Löydät yhteystietomme alta.

Projektin kulku

  1. Kontin edestä kaadettiin ensin puu ja kaivettiin suuri määrä maa-ainesta, jotta metalliketjut saatiin upotettua riittävän syvälle.
  2. Metalliketjut ankkuroitiin ristikkäisten metallipalojen ja soran avulla tiukasti paikoilleen maan uumeniin.
  3. Kontti laskettiin sorapedin päälle siten, että kontin pohjaan poratut reiät kohdistuivat sorasta pilkistävien metalliketjujen kohdalle.
  4. Metalliketjut pujotettiin kontin pohjaan porattujen reikien läpi kontin sisälle ja ketjujen päihin kiinnitettiin isot t-raudat estämään ketjujen valahtamisen ulos kontista.
  5. Jos konttia yrittää nostaa luvattomasti, asennetut ketjut kiristyvät ja pitävät kontin tukevasti paikoillaan.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)