Musta 20' baarikontti

Baarikonttimme ovat joka kesän hittituote niiden monipuolisuuden vuoksi. Tutustutaan lähemmin tähän asiakkaalle lähteneeseen mustasta merikontista valmistamaamme baarikonttiin.

Syvän musta baarikontti sopii makuun kuin makuun ja antaa tyylikkäät raamit monenlaiseen yritystoimintaan. Myös asiakkaan omat brändivärit ja mainokset pääsevät oikeuksiinsa kontin mustaa kylkeä vasten.

Kontin sisäpuoli noudattelee ulkopuolella aloitettua tyyliä. Lattia on tummaa bambua ja taustaseinälle asennettiin asiakkaan toiveesta osb-vanerilevyä. Levy onkin näyttävä ja näppärä vaihtoehto, joka tuo sekä tyyliä että kiinnitystilaa esimerkiksi menutietoja tai aukioloaikoja varten.

Konttiin asennettiin luonnollisesti LED-valo ja sähköpistorasiat, jotta liiketoiminnan pyörittäminen rullaisi jouhevasti myös pimenevässä kesäillassa. Parioven lukkosuoja sekä Abloy-lukot antavat turvan kontin sisällölle.

Baarikontteihimme pystyy myös asentamaan tarpeen vaatiessa vesipisteen sekä portaat, jotta kontin katto voidaan hyödyntää esimerkiksi lisäistumatilana!

Tehdyt muutokset

  • Pohjana moneen sopiva 20′ musta merikontti, jossa tumma bambulattia,
  • Yhteensä kolme myyntiluukkua: kaksi toisella pitkällä sivulla ja yksi toisella lyhyistä sivuista
  • Lyhyellä sivulla pariovet, joiden kautta myyntitavaraa on helppo tuoda sisään ja viedä ulos kontista. Parioven toiseen oveen asennettiin myös käyntiovi päivittäistä kulkua helpottamaan
  • LED-valaistus tuo tarvittaessa valoa pimeneviin kesäiltoihin
  • Sähkönsyöttö 16A-pistokkeella (myös adapteri 230V virtaan). Ei muuta kuin töpselit kiinni, jonka jälkeen kassakone ja jääkaappi ovat toimintakunnossa!

Juha Halmesmäki

Myynti, erikoiskontit ja projektit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 300 4603

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Kerro vapaamuotoisesti konttitarpeesi.