Merirahtikelpoinen 20' taukotila

Toteutimme CSC-merkitystä 20′ eristekontista kansainväliselle asiakkaalle maanosasta toiseen edullisesti liikuteltavan taukotilan.

Asiakkaamme tarvitsi kansainvälistä liiketoimintaansa varten maanosasta toiseen liikuteltavan toimisto- ja taukotilan.

Ratkaisuksi tilahaasteeseen valittiin CSC-merkitty 20′ merikontti. CSC-kilpi kontin kyljessä tarkoittaa, että konttia voidaan kuljettaa tavallisen merikontin tavoin kansainvälisessä maa- ja meriliikenteessä. Fiksun konttimallin valinnan vuoksi asiakkaamme tulee jatkossa säästämään merkittäviä summia rahtikustannuksissa.

Projektin tärkeimmäksi yksittäiseksi piirteeksi nousikin kontin merikelpoisuuden säilyttäminen ilman että muista toiminnallisuuksista jouduttaisiin tinkimään.

Ratkaisimme haasteen rakentamalla kontin sisälle erillisen väliseinän, johon asensimme käyntioven lisäksi ikkunan ja ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksiköt. Tällä tavalla ulkoseinät jäivät alkuperäiseen kuntoon ja kontti on valmis maailman merille.

Ikkunan tuoma valo yhdessä sähköistyksen, jäähdytyksen ja lämmityksen kanssa luovat kontin sisälle viihtyisät oleskelutilat. Sisätilojen vaaleat materiaalit ja HC-konttimallin tuoma noin 30cm lisäkorkeutta ovat myös omiaan luomaan tilan tunnetta kontin sisälle.

Tsekkaa kontin sisälle oheisesta videosta:

Tarvitseeko yrityksesi liikutettavaa toimistotilaa? Ole yhteydessä meihin ja suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava kokonaisuus!

Tehdyt muutokset

  • Pohjana merikelpoinen 20′ HC merikontti. Seinissä vaalea PIR-eristelevy.
  • Kontin sisälle rakennettiin erillinen väliseinä, johon istutettiin ikkuna, käyntiovi ja ilmalämpöpumpun sisä- ja ulkoyksiköt. Tällä tavalla valmistettuna kontti kelpaa muokkaustenkin jälkeen merirahtiin.
  • Useat tuplapistorasiat mahdollistavat esimerkiksi pienkoneiden käytön kontista käsin.
  • Jäähdytys ja lämmitys hoidetaan ilmalämpöpumpulla ja lämpöpatterilla
  • Painovoimainen ilmanvaihto

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)