Valoisa 40' toimitila

Käytetystä korkeamman HC-mallin merikontista sai seiniä poistamalla valoisan ja liikuteltavan toimitilan.

Osa kontin seinistä poistettiin, jotta kontin sisälle tulvisi mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Konttiin on myös tarkoitus istuttaa jälkiasennuksena ikkunat, jotka tuovat suojaa säätiloilta estämättä valon tuloa sisälle konttiin.

Kontin kattorakennetta ja jälkikäteen asennettavia ikkunoita tukemaan kontin seinien tilalle hitsattiin yhteensä kymmenen kestävää pystysuuntaista tukipalkkia. Myös pystypalkkien välille hitsattiin poikittainen tuki. Tukipalkkien vuoksi kontin katolle voidaan asentaa myös puusta rakennettu terassi.

Pintaansa kontti sai uuden tyylikkään mustan maalikerroksen ja vinorimoituksen visuaalista mielenkiintoa herättämään. Kontti sähköistettiin ja tuplapistorasioita asennettiin sekä sisä- että ulkopuolelle käyttömukavuuden lisäämiseksi.

 

Kontista voi räätälöidä täysin oman mielen mukaisen toteutuksen vaikkapa yrityksen toimitiloiksi tai näyttelytilaksi. Jos idea omasta toteutuksesta heräsi, ole yhteydessä meihin niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi soveltuva konttiratkaisu. Löydät yhteystietolomakkeemme alta.

 

Tehdyt muutokset

  • Pohjana käytetty 40′ HC merikontti, joka maalattiin mustaksi.
  • Merikontin seiniä poistettiin kolmelta sivulta ikkunoiden jälkiasennusta varten. Tukitolpat hitsattiin paikoilleen tukemaan kontin kattoa ja tulevia ikkunoita.
  • Konttiin asennettiin sähköt ja tuplapistorasiat. Sähköt toimivat 16A-virransyötöllä.
  • Konttiin lisättiin puinen vinorimotus ja kattoterassi.

Juha Halmesmäki

Myynti ja vuokraus, erikoiskontit

juha@konttivuokraus.fi

Puh. +358 50 524 3756

Kiinnostuitko?

Kerro miten tavoitan sinut, niin palaan asiaan.

Suunnittelupalvelu (FI)