Breakbulk Europe -messuilla 17.-19.5.2022

Konttivuokraus osallistuu kansainvälisille Breakbulk Europe 2022 -messuille toukokuussa Rotterdamissa.

Breakbulk Europe -messut ovat maailman suurin projektilasteihin keskittynyt tapahtuma, jonne kerääntyy vuosittain iso joukko logistiikan alan ammattilaisia kymmenistä eri maista.

Osallistumme messuille tänä vuonna yhdessä Oulun Sataman ja muutaman muun alueen toimijan kanssa. Edustamme tapahtumassa kansainvälisellä MC Containers -brändillämme. Messuilla pääsemme luomaan uusia ja vahvistamaan olemassaolevia kansainvälisiä verkostojamme, sekä viemään yhdessä suomalaista logistiikkaosaamista maailmalle. Löydät meidät ständiltä 1G04 (Hall 1), tervetuloa moikkaamaan, jos satut olemaan itsekin paikan päällä!

Konttivuokraus on viime vuosien aikana kasvanut suomalaisesta perheyrityksestä kansainvälisesti toimivaksi konttiyhtiöksi.

”Olemme ketterästi toimiva perheyritys, jonka kautta hoituvat kätevästi niin konttiasiat kuin esimerkiksi huolinta ja varastointipalvelutkin. Erityisesti täyden palvelun varikkomme Oulussa ja Helsingin kupeessa Vihdissä vastaavat monipuolisuudessaan monen Itämeren alueeella toimivan yrityksen tarpeisiin tarjoamalla esimerkiksi konttivarusteluja ja-huoltoja sekä pakkaus- ja lastauspalveluja”, kertoo kv-projekteistamme vastaava Jesse Mattson.

Muita artikkeleita