Intermodal Europe 2022

Konttialan merkittävimmmät messut taas Amsterdamissa muutaman vuoden koronatauon jälkeen.

Intermodal Europe vietettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019. Messut järjestettiin Amsterdamissa 8.-10.11.2022.

Konttivuokraukselta messuille osallistuivat toimitusjohtajamme Jesse, kansainvälinen myyntijohtajamme Matti, sekä kansainväliset operaattorimme Jorge ja Maria.

Messuilla kävimme monia hedelmällisiä keskusteluja uusien ja tuttujen kumppaneiden ja kansainvälisten kollegojen kanssa.

Yhteenvetona voidaan todeta, että konttilogistiikan alalla kärsitään edelleen yleisesti koronan jälkivaikutuksista. Kiinan nollatoleranssi ja toistuvat koronasulut aiheuttavat viivästyksiä niin satamissa kuin konttitehtaillakin.

Alkuvuoden 2023 suurimmat haasteet tulevat olemaan konttien siirtäminen Kiinasta Eurooppaan. Globaalin talouden kysynnän laskiessa ja laivayhtiöiden priorisoidessa omia kontteja, nähdään todennäköisesti hetkittäisiä pula-aikoja erikoismalleista, mutta tilanne tasoittuu arviomme mukaan maaliskuuhun mennessä.

Positiivisena trendinä maailman logistiikkatilanteessa näemme sen, että käytettyjä kontteja tulee olemaan lähitulevaisuudessa enemmän markkinoilla, jolloin hintataso myös laskee.

Hienoa on myös se, että konttimaailma kehittyy koko ajan ja markkinoille tulee edelleen uusia konttimalleja, jotka vastaavat entistä paremmin asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Konttivuokraus Oy ja sen kansainvälinen brändi MC Containers ovat kansainvälisiä konttitoimijoita, joiden monipuolinen osaaminen konteista ja logistiikasta ovat omiaan pitämään suomalaisten ja eurooppalaisten yritysten logistiikkaketjut pyörimässä. Meiltä saat tarvitsemasi kontit aina perinteisistä malleista uusiin tulokkaisiin ja yrityksellesi räätälöityihin erikoiskontteihin, unohtamatta laaja-alaisia logistiikkapalvelujamme kuten huolintaa, välivarastointia ja konttihuoltoja.

Muita artikkeleita