Konttinäyttely Vuosaaressa

A&DO Labran finaali käynnissä Vuosaaressa 20.9. saakka!

A&DO Labra on Arkkitehtuurimuseon ja Designmuseon yhteistyön tulos, jossa arkkitehtuurin ja muotoilun ilosanomaa on levitetty konttikaupalla ympäri Suomen vuosien 2021-2023 aikana. Konttien sisälle koottu näyttely esittelee museoiden kokoelmaesineiden rinnalla esimerkkejä kunkin alueen paikallisesta suunnittelusta.

Näyttely toteutettiin kahden KYLKIAUKEAVAN MERIKONTIN sisälle, jolloin näyttely on pystytty siirtämään kokonaisuudessaan paikkakunnalta toiselle. Designmuseon museolehtori ja A&DO Labran vastaava tuottaja Hanna Kapanen huomauttaa myös, että: “Kontti on itsessään kiinnostava esimerkki designista.”

 Näyttely on vieraillut aiemmin Lahdessa, Tampereella, Rovaniemellä ja Oulussa, ja on nyt siis parkkeerannut viimeiselle pysäkilleen Helsingin Vuosaareen.

Konttivuokraus Oy tuli mukaan projektiin A&DO Labran järjestäjien yhteydenoton seurauksena. “Etsimme kumppania, jolle työ lasten ja nuorten hyvinvoinnin parissa on tärkeää. Konttivuokraus on ollut aikaisemmin mukana mahdollistamassa lasten ja nuorten harrastetoiminnan toteutumista”, Kapanen valottaa konttitoimittajan valintaa.

Käy tutustumassa näyttelykontteihin tarkemmin paikan päällä Helsingissä tai ETÄNÄ 3D-VERKKONÄYTTELYN avulla.

Muita artikkeleita