Konttivuokrauksen nuoret kesäapulaiset

Kesä on tuonut mukanaan helteet ja kesätyöläiset Konttivuokrauksen varikolle.

Konttivuokrauksen varikolla on viimeisten parin viikon ajan voinut bongata kolme innokasta kesäapulaista. Nuoret tulivat Konttivuokraukselle kesätyösetelillä, joita myönnetään 15-17-vuotiaille nuorille. Työharjoittelun aikana nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia työtehtäviä ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin.

Konttivuokraukselle tulleet Varvara, Valeria ja Neea tarttuivat reippaasti heille annettuihin tehtäviin ja suoriutuivat niistä onnistuneesti. Työtehtävien myötä nuoret saivat nähdä poikkileikkauksen Konttivuokrauksen arjesta ja erilaisista työtehtävistä, jotka pitävät kansainvälistyneen suomalaisen konttiyrityksen pyörät pyörimässä.

Varikkoalueellamme nuoret pääsivät kokeilemaan fyysisempiä töitä kuten siivousta ja konttilastien purkua. Valeria kertoo töistä näin: ”Pesimme autoja painepesurilla, joka oli erittäin kivaa. Kiinnitimme lappuja, harjattiin ja saatiin hyvää palautetta!” Varvara jatkaa toteamalla: ”Minusta tämä kesätyöpaikka oli kiva. Tykkäsin etsiä kontteja ja ottaa niistä kuvia. Siivoaminen oli ihan hauskaa.” Myös Neeasta Konttivuokrauksella työskentely oli positiivinen kokemus: ”Oli mukavaa päästä seuraamaan miten kontit lähtevät ja saapuvat sekä miten niiden korjaus tapahtuu. Kokonaisuudessaan oli mukavat ja monipuoliset kaksi viikkoa!”

Sekä Varvara että Neea oivalsivat nopeasti taukojen merkityksen raskaan fyysisen työn lomassa: ”Paras asia oli ruokatauko, silloin sai syödä ja levätä.” Neea korostaa myös sitä, miten tylsemmätkin työtehtävät sujuivat nopeasti ja vaivattomasti, kun niitä sai tehdä yhdessä Valerian ja Varvaran kanssa.

Konttivuokrauksen toimistolla nuoret pääsivät ideoimaan ja pohtimaan millaiset markkinointisisällöt toimivat konttiyritykselle. Valeria kertoo: ”Saimme osallistua Konttivuokrauksen mainostamiseen keksimällä erilaisia ideoita netistä ja muualta! Oli mukavaa etsiä tietoa hyvälle firmalle.”

Kokonaisuutena nuoret antavat positiivista palautetta Konttivuokrauksen henkilöstölle. Valerian sanoin: ”Konttivuokraukselta löytyy osaavia työntekijöitä, joilta saa hyvää neuvoa tarvittaessa! Kaikki ovat ystävällisiä ja ottavat kaiken huumorilla vastaan😁”

Toivotamme niin Valerialle, Varvaralle kuin Neeallekin hyvää kesää!

Muita artikkeleita