Konttivuokraus Oy on osa Vaasan Sportin kotkaperhettä!

Vaasan Sport löysi Konttivuokrauksen kautta sopivan yhteistyömallin, jonka myötä Vaasan Sähkö Areenan sisältä löytyy remontin ajan anniskelupisteenä toimiva kustomoitu palvelukontti.

Vaasan jääkiekkohallissa alkoi viime vuonna suurimittainen laajennusprojekti. Me Konttivuokrauksesta otimme heihin yhteyttä ja tarjosimme heidän käyttöönsä remontin ajaksi kontteja, mikäli tarvetta olisi. Anniskelupuolellehan tarvetta olikin. Tarjosimme halliin helppokäyttöistä ja siistiä 10′ tapahtumakonttia, joka on varustettu liukuikkunoilla ja tiskeillä soveltuen erinomaisesti anniskeluun. Konttiin asennettiin vielä infotaulut, joihin myytävät tuotteet on listattu, sekä oluthanat ja jääkaappi.

Yhteistyömme Vaasan Sportin kanssa on meille kunniaksi ja olemme mielellämme osa kotkaperhettä. Urheilu ja yhteistyö on ollut aina meille tärkeää ja olemme innolla mukana tällaisissa hankkeissa!

__

Projektipäällikkö
Miikka Autio
miikka@konttivuokraus.fi
+358 50 466 95 95

Kuva: Miikka tapasi viikonlopun matsissa oululaisen lätkäpelaajan Emil Erholzin, joka pelasi tällä kaudella alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa ja on tehnyt sopimuksen Vaasan Sportin kanssa.

Muita artikkeleita