Lakkojen mahdollinen vaikutus konttien toimitukseen

Tiedote koskien työtaisteluiden vaikutuksista konttien toimituksiin.

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry laajentaa PAU:n työnseisauksia koskevaa myötätuntotyötaistelua ahtausalan työehtosopimukseen.

Myötätuntotyötaistelu alkaa torstaina 28.11.2019 klo 06:00 ja päättyy lauantaina 30.11.2019 klo 06:00, mikäli Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU ry:n työnseisaukset jatkuvat.

Myös Suomen Merimies-Unioni on laajentanut tukilakkoaan niin, että Suomen lipun alla liikennöivät laivat, jotka ovat saapuneet Suomen satamiin kello 6 jälkeen maanantaina, jäävät satamiin. Tämänhetkisen tiedon mukaan Merimies-Unionin tukitoimenpiteet ovat voimassa niin kauan, kunnes työehtoriidassa saavutetaan ratkaisu.

 Lakkojen mahdollinen vaikutus toimituksiin

Lakot vaikuttavat toimintaamme mahdollisesti viivästyneinä toimituksina, sillä kaikkien konttien käsittely pysähtyy Suomen satamissa 28.11 06:00 alkaen. Merikonttien osalta tilaustuotteiden toimitusaika voi pidentyä, mikäli laivoja ei pureta satamissa.

Moduulien ja toimistokonttien toimitusajat voivat myös muuttua, jos laivaliikenteessä tulee muutoksia. Konttivuokraus Oy:n ja MC Containers:in toimintaan lakko ei vaikuta ja toimistomme sekä varikkomme palvelevat normaalisti. Mahdollisia muutoksia kolmannen osapuolen varikoissa voi olla 28.11 alkaen.

Kansainvälisten kuljetusten aikataulut voivat viivästyä lakkojen takia ja seuraamme lähetysten tilanteita päivittäin.

Seuraamme tilannetta ja pyrimme tekemään kaikkemme viivästysten minimoimiseksi. Pahoittelemme tilanteesta mahdollisesti aiheuttavaa haittaa ja pyydämme huomioimaan, että emme ole vastuussa mahdollista kenttämaksuista, vuokrista sekä toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat työtaisteluista.

Voit kysyä lisää myyjiltämme tai spostilla:

Jesse@www.konttivuokraus.fi

+358 505 890 732 / Jesse Mattson

Muita artikkeleita