Lelulahjoitus lastenklinikalle

Konttivuokraus Oy on lahjoittanut Oulun lastenklinikalle leluja joulupukin konttiin.

Ohjasimme tämän vuoden joululahjoihin varatut rahat Kummien JouluMielelle 2022 -keräykseen Oulun yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle.

Suomen yliopistollisissa sairaaloissa yöpyy vuosittain iso määrä lapsia, esimerkiksi vuonna 2021 lasten lukumäärä oli reilu 114 000. Oulun yliopistollisessa sairaalassa tästä määrästä yöpyi noin 300-350 potilasta per kuukausi. Lapsipotilaiden ikä vaihtelee 0 ja 17 vuoden välillä, mutta yleisimmät ikäryhmät ovat 3-13-vuotiaat.

Lastenklinikan lahjoitustoivomuksena oli laaja kirjo erilaisia leluja paketoimattomana, jotta sairaalan henkilökunta pystyy kohdistamaan lahjat iän ja lasten kiinnostuksenkohteiden mukaan. Lahjoittamiemme lelujen joukossa oli monenlaista aina pehmoleluista legoihin ja peleistä pikkuautojen kautta askarteluvälineisiin.

Lelujenhakureissulla mukana olivat koko Konttivuokrauksen väen puolesta Pasi, Marko ja Hilla. Veimme lahjoituksen itse paikan päälle Oulun yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle, josta tavarat ottivat vastaan OYS Lasten ja naisten osaamiskeskuksen palvelupäällikkö Mari Sipilä ja sairaalan varhaiskasvatuksen opettaja Mervi Rauatmaa. Saimme kuulla, että tavaralahjoituksilla on suuri merkitys lasten ja heidän perheidensä viihtymiselle sairaalajakson aikana.

Haluamme tämän lahjoituksen myötä kiittää kumppaneitamme ja asiakkaitamme Suomessa ja ulkomailla kuluneesta vuodesta 2022. 

Muita artikkeleita