Lisäkäsipari operatiiviseen tiimiimme

Maria Larchenko on liittynyt osaksi kansainvälistä operatiivista tiimiämme elokuussa 2022.

Operatiivisen tiimin ydintehtäviä ovat mm. konttien hankinta ja kuljetusten järjestäminen Euroopan suurimmista satamista eteenpäin sinne missä kysyntä on suurta. Tehokkaalla operatiivisella toiminnalla pystymme siis takaamaan konttien hyvän saatavuuden ja mahdollisimman edulliset hinnat asiakkaillemme esimerkiksi täällä meillä Suomessa nyt ja tulevaisuudessa.

Maria työskentelee jatkossa työparina kansainvälisen operatiivisen tiimimme JORGE RIBEIRolle. Yhteistyö Marian ja Jorgen sekä muun Konttivuokrauksen tiimin välillä luo lujan perustan myynti- ja vuokraustoiminnallemme ja mahdollistaa saumattoman palvelukokemuksen asiakaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Marian hakemuksen lisäksi saimme useita yhteydenottoja LinkedInissä julkaisemaamme työilmoitukseen. Konttivuokrauksen kansainvälisen liiketoiminnan keskus sijaitsee Hampurissa, Saksassa, joka tulee olemaan myös Marian pääasiallinen työpaikka. ”Vierailin Hampurissa toista haastattelua varten ja rakastuin kaupunkiin ensisilmäyksellä”,  kertoo Maria, joka on muuttanut kaupunkiin työskennelläkseen saman katon alla muun Hampurin tiimimme kanssa.

Uuteen työmpäristöön sopeutuminen vaatii aina aikansa, mutta tämä pätee erityisen hyvin logistiikan alalla ja kansainvälisessä konttibisneksessä, missä muutos on jatkuvaa. ”Koen, että tämä työ asettaa suuria vastuita työntekijälle, koska monet ihmiset ovat sinusta riippuvaisia ja et halua tuottaa heille pettymystä. Haasteista huolimatta olen hyvin innoissani ja optimistinen”, Maria kertoo töistään.

Tiimimme ajatukset Mariasta ovat todella positiivisia. ”Työskentely Marian kanssa on ollut mukavaa, sillä hän on tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Luotan siihen. että Marian liikkeelle paneva voima ja lahjakkuus ovat valtava voimavara yritykselle”, kuvailee Ruotsin myyntipäällikkömme MIA Reich.

Maria kertoo olevansa rauhallinen ihminen, joka tykkää käydä kävelyillä, shoppailla tai istua kahviloissa vapaa-ajallaan. Näiden lisäksi hän pitää matkustamisesta ja lukemisesta. ”Olen myös suuri ruokaintoilija ja rakastan hyvää ruokaa ja ulkona syömistä. Jos olen huonolla tuulella, tuo eteeni jotain herkullista niin tulen välittömästi paremmalle mielelle”, Maria paljastaa.

Tervetuloa Konttivuokraukselle, Maria!

Other articles