Olemme Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäsen

Konttivuokraus, joka tunnetaan maailmalla kansainvälisellä nimellään MC Containers, on liittynyt Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi. Jäsenyyden myötä Konttivuokraus vahvistaa omalla monipuolisella logistiikan osaamisellaan noin 650 suomalaisen ja saksalaisen PK-yrityksen maiden rajat ylittävää yritysverkostoa.

Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin ydintehtävä on avustaa jäsenyrityksiään kattavalla tietotaidollaan ja verkostoillaan Suomen ja Saksan vientiin liittyvissä asioissa. Jäsenyys edistää yritysten tunnettuutta kohdemaassa ja tehostaa näin uusien yhteistyömahdollisuuksien löytymistä kotimarkkinoiden ulkopuolelta.

Konttivuokrauksen katse on jo pitkään ollut Suomen lisäksi vahvasti kansainvälisillä markkinoilla. Suomen lisäksi Konttivuokrauksen toimitiloja löytyykin tällä hetkellä Saksasta, Ruotsista ja Liettuasta, ja varikkoalueita yli 70 paikkakunnalta ympäri maailman. Myös MC Containersin henkilökunnan juuret ovat kansainväliset, sillä kansalaisuuksista edustettuina ovat tähän mennessä Suomi, Venäjä, Saksa, Liettua ja Afganistan. Kaiken kaikkiaan yritys palvelee asiakkaitaan suomen, englannin, ruotsin, saksan, venäjän, portugalin ja espanjan kielillä.

Saksa on Konttivuokrauksen kv-toiminnan kannalta tärkeä markkina ja maantieteellisen sijaintinsa vuoksi keskeinen myös laajemmassa mittakaavassa Euroopan logistiikan osalta. Saksassa MC Containersilla on toimintaa useammalla paikkakunnalla aina maan pohjoisosista etelään seuraavissa kaupungeissa: Hampuri, München, Mainz, Duisburg, Bremen ja Bremerhaven. Toiminnan laaja kattavuus aina maan pohjoisosista etelään takaa yrityksen asiakkaille kattavan konttivalikoiman sekä mahdollisimman lyhyet toimitusajat ja rahtikustannukset.

”Kauppakamariin liittyminen oli luonteva osa toimintamme kehitystä. Olemme jo useita vuosia kuuluneet Hampurin Suomalaiseen kauppakiltaan. Saksa on ollut meille toinen kotimaa jo vuosia ja yrityksemme merkittävin kasvu tulee juuri Saksasta. Yrityksemme tulevaisuus nojaa vahvasti kv-liiketoimintaan ja kuuluminen Saksalais-Suomalaiseen Kauppakamariin vahvistaa Suomi-Saksa sidettä”, kertoo MC Containersin kv-projekteista vastaava Jesse Mattson.

Konttivuokraus Oy (kansainvälisesti Mattson Containers) on kansainvälinen logistiikka-alan perheyritys, joka myy ja vuokraa kontteja mm. rahti-, toimisto- ja tapahtumakäyttöön. Yritys myös suunnittelee ja toteuttaa erikoiskonttiprojekteja asiakkaiden toiveiden mukaan. Konttien lisäksi tarjontaan kuuluvat konttilogistiikan oheispalvelut, mm. huolto, kuljetus ja huolinta. Konttivuokraus palvelee asiakkaitaan Oulun, Vaasan, Helsingin ja Hampurin toimipisteidensä ohella yli 70 varikkoalueella ympäri maailman.

Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin verkkosivut: https://ahkfinnland.de/fi/

Muita artikkeleita