Oulun varikkohenkilökuntaa: Antti Pöyskö

Antti Pöyskö on liittynyt Konttivuokrauksen Oulun varikon metallipuolen vahvistuksiin huhtikuussa 2022.

Konttivuokrauksen erikoisosaamista ovat konttien muutostöiden suunnittelu ja toteutus asiakkaille. Valmistamme Oulun konttivarikolla edelleen leijonan osan kaikista Konttivuokrauksen erikoiskonteista, joten osaava työvoima paikkakunnalla on ratkaisevan tärkeää.

Keväällä meillä oli erityistä tarvetta lisäkäsiparille metallipuolella ja Antin hyppääminen remmiin huhtikuussa helpotti osaltaan kevään erikoiskonttiprojektien sumaa. ”Työtehtäviini on tähän mennessä kuulunut konttien muutostyöt ja maalaus”, Pöyskö summaa alkutaivaltaan Konttivuokrauksella.

Työporukasta ja töistä Konttivuokrauksella Pöyskö toteaa: ”Olen viihtynyt erinomaisesti, porukka on loistava ja työt vaihtelevia.” Myös työkavereiden mielestä Antti on sujahtanut saumattomasti porukkaan heti alkumetreiltä lähtien ja Anttia kuvaillaan yleisesti ”todella mukavaksi, tekeväksi ja sosiaaliseksi kaveriksi”.

Pöyskö kertoo vapaa-aikansa kuluvan suurilta osin lasten kuskaamisessa harrastuksiin. ”Jos jää omaa aikaa, se kuluu pyöräilyn, rullaluistelun tai sohvalla netflixin tai konsolipelien merkeissä”, Pöyskö kertoo.

Muita artikkeleita