Saksalaisen kulttijalkapalloseuran kannattaja

Konttivuokrauksen sisaryhtiö MC Containers on liittynyt jalkapalloseura FC St. Paulin viralliseen kannattajaverkostoon.

Yrityksemme tunnetaan Suomessa nimellä Konttivuokraus, mutta olemme viime vuosina laajentaneet myös kansainvälistä liiketoimintaamme voimakkaasti. Kansainvälinen sisaryhtiömme MC Containers onkin noussut varteenotettavaksi konttitoimittajaksi eritoten Saksassa, missä myös Euroopan pääkonttorimme sijaitsee.

Mielestämme utelias asenne ja kunnioitus eri kulttuureja kohtaan ovat elintärkeitä ominaisuuksia kansainvälistyville yrityksille. Tästä syystä haluamme osaltamme tukea paikallisia yhteisöjä siellä, missä toimimme.

Uskomme vahvasti urheilun ihmisiä yhdistävään voimaan ja sen vuoksi olemme jo vuosien ajan tukeneet monia lahjakkaita urheilijoita eteenpäin urallaan. Aivan kuten urheilijat, mekin Konttivuokrauksella arvostamme korkeita laatustandardeja ja hiomme suorituskykyämme päivä päivältä lähemmäksi huippua.

Tällä kertaa ilouutisemme tulee Saksan suunnalta, sillä olemme liittyneet saksalaisen FC St. Pauli -seuran viralliseen kannattajaverkostoon.

FC St. Pauli on vuonna 1910 perustettu jalkapalloseura, joka pelaa kirjoitushetkellä Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 2. Bundesligassa. Aktiivisen seurakulttuurinsa ja maailmanlaajuisen fanikuntansa ansiosta seuralla on tärkeä rooli myös paikallisen St. Paulin kaupunginosan yhteisössä. Monille FC St. Pauli on enemmäin kuin pelkkä jalkapalloseura, sillä se edustaa suvaitsevuutta ja vastustaa rasismia, seksismiä, homofobiaa ja fasismia.

Yksi seuran pitkäaikaisia faneja on Matti Gossler, MC Containersin kansainvälinen myyntijohtaja. ”Olen käynyt peleissä niin kauan kuin muistan ja olen todella ylpeä siitä, että MC Containers liittyi St. Paulin tukijaverkostoon ja näin tekemällä jakaa samat arvot, joiden puolesta seura ja sen fanit liputtavat”, Matti kertoo.

Muita artikkeleita