Tervetuloa taloon, Raquel!

Raquel Machado de Melo on liittynyt osaksi kansainvälistä operatiivista tiimiämme heinäkuussa 2023.

Urallaan Raquel on oppinut ymmärtämään ja arvostamaan kansainvälistä logistiikka-alaa.

Raquel selventää: ”Suhtaudun intohimoisesti globaaliin maailmaan, missä logistiikan toimivuus on ensiarvoisen tärkeää ja missä omalla panostuksellani pääsen avustamaan eri sektorien kehitystä.” Hän jatkaa: ”Aiemmassa työpaikassani opin, että strateginen visio hioutuu lisäarvoa tuottavaksi timantiksi käytännön työssä. Kansainvälinen logistiikka voi olla stressaavaa, mutta järjestelmällisyydellä ja suunnitelmallisuudella voi saavuttaa huikeita asioita millä tahansa alalla.”

Työskenneltyään aiemmin huolinta-alalla, Raquel halusi siirtyä konttien maailmaan ja oppia enemmän niiden käyttötarkoituksista. Nykyisessä roolissaan Konttivuokrauksen kansainvälisen liiketoiminnan operatiivisissa tehtävissä hän pääsee syväsukeltamaan eri konttimalleihin, sillä yksi hänen päätehtävistään myynnin ja operatiivisen puolen assistenttina on koordinoida konttikuljetuksia maasta ja maanosasta toiseen tiimimme ja asiakkaidemme tarpeisiin. Raquel jakaa vastuun kansainvälisen Operations Managerimme JORGE RIBEIROn kanssa.

Raquel löysi työilmoituksemme LINKEDINistä. ”MC Containersin tiimi on osoittautunut todella avuliaaksi heti alusta lähtien. Olen iloinen, että pääsen todistamaan yrityksen kasvua ja avustamaan uusilla markkinoilla tulevaisuudessa”, Raquel sanoo. Koska Raquel on syntynyt Brasiliassa ja asunut ison osan elämästään Espanjassa, hänen kielitaitonsa kattavat mm. portugalin (Brasilia), espanjan, katalaanin ja englannin. Raquel tulee epäilemättä olemaan arvokas lisäys MC Containersin ja samalla Konttivuokrauksen kasvavaan kansainväliseen tiimiin.

Raquelia kiehtovat monet asiat ja hän tykkääkin jutella monenlaisista aiheista. ”Tykkään puhua myös ei-niin-tärkeistä aiheista kuten siitä, mikä on maailman pienin siemen tai miksi Rayban-laseja kutsutaan Rayban-laseiksi”, Raquel paljastaa. Vapaa-ajallaan hän tykkää lukea, katsoa sarjoja ja pelata lautapelejä hyvässä seurassa.

Tervetuloa taloon, Raquel!

Muita artikkeleita