Varo huijareita konttimarkkinoilla

Olemme saaneet yhteydenottoja asiakkailtamme huijareista, jotka käyttävät laittomasti konttikuviamme myydäkseen kontteja verkossa.

Näissä viimeaikaisissa ulkomailla sattuneissa konttien myyntihuijauksissa on käytetty hyödyksi verkkosivuiltamme löytyviä konttikuvia, jotka ovat siellä asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme varten. Huijarit tarjoavat kontteja uhreilleen verkkosivuiltamme varastettujen kuvien perusteella ja käyttävät joissain kuvissa näkyviä konttien numeroyhdistelmiä vakuuttaakseen potentiaaliset ostajat toimintansa laillisuudesta.

Näiden havaintojen valossa pyydämme sinua olemaan erityisen varuillasi ostaessasi tai vuokratessasi kontteja verkossa. Muista aina varmistaa yhteystietojen paikkansapitävyys myyjän verkkosivuilta ja jos tarkoituksenasi on aloittaa konttiyhteistyö entuudestaan tuntemattoman kumppanin kanssa, varmista toimijan autenttisuus ensin kyselemällä verkostoltasi.

Muistutamme, että löydät ajantasaiset yhteystietomme totutusti VERKKOSIVUILTAMME. Jos sinulle tulee vastaan muita sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita, jotka esiintyvät Konttivuokrauksen tai kansainvälisen sisaryhtiömme MC Containersin nimellä, olethan viipymättä yhteydessä meihin, kiitos!

Konttivuokraus on suomalaisten ja eurooppalaisten yritysten luottokumppani konttien ja logistiikan osalta. Kysy tarjous verkkosivujemme tarjouskorin kautta tai soittamalla tai LAITTAMALLA SÄHKÖPOSTIA.

Other articles