Vihdin varikon laajennus etenee

Työmaalla tontti on myllätty ja uusi hallirakennus kohoaa kovaa vauhtia horisonttiin.

Kerroimme alle vuosi sitten AIKOMUKSESTAMME LAAJENTAA VIHDIN VARIKKOAMME nykyisen tontin NAAPURITONTILLE.

Tontin hankinnan jälkeen työmaalla on laitettu tuumasta toimeen ja tontti on kokenut melkoisen myllerryksen. Työmaa etenee sille asetetussa aikataulussa ja valmistuu näillä näkymin huhtikuun lopulla.

Rakennamme tontille vanhan varikkorakennuksen lisäksi uuden, lämpimän hallitilan, jossa huollamme ja varustelemme kontteja asiakkaillemme. Hallin katto ja seinät ovat jo pystyssä, ja seuraavien kolmen viikon aikana päästään tekemään lattioiden valut.

Hallin lisäksi piha-alueelle tehdään asfaltoitua säilytystilaa niin konteille kuin asiakkaidemme ulkovarastointia kestäville tavaroillekin.

Konttien huoltotöiden siirtyessä uuteen hallirakennukseen, vanhaa hallia voidaan hyödyntää jatkossa kokonaisuudessaan lämpimänä varastotilana ja lastauspaikkana asiakkaidemme tavaroille.

Vihdin konttivarikko sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella vain noin puolen tunnin matkan päässä Helsingistä osoitteessa Vinkkelitie 7. Varikon keskeinen sijainti mahdollistaa monipuolisen konttivalikoiman, edullisemmat rahtikustannukset sekä enemmän varastotilaa asiakkaillemme Etelä-Suomessa. Jos kiinnostuit, soita meille tai kuvaile tarpeesi sähköpostilla, niin rakennetaan yhdessä sinulle sopiva logistiikkaratkaisu.

Muita artikkeleita