Joulumieltä ja joulunajan aukiolomme

Jatkoimme joululahjoitusten perinnettämme osallistumalla Joulupuu-keräykseen. Katsahdamme myös kuluneeseen vuoteen sekä loppuvuoden poikkeusaukioloaikoihin.

Kiitoksen aika

Yleisestä maailmantilasta ja sen heittämistä haasteista huolimatta vuosi 2021 on ollut meille Konttivuokrauksella monella tapaa antoisa.

Haluammekin osoittaa erityisen lämpimät kiitokset kaikille kumppaneillemme ja asiakkaillemme, joiden myötä olemme päässeet osalliseksi mahtaviin projekteihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin!

Olemme kuluneen vuoden aikana muiden muassa rekrytoineet useita uusia henkilöitä, avanneet kaksi uutta varikkoa Vihtiin ja Göteborgiin sekä uuden toimipisteen Helsinkiin. Näiden lisäksi olemme uudistaneet verkkosivumme uuteen kuosiin sekä liittyneet Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseniksi.

Töiden vastapainoksi pääsimme kuin pääsimmekin marraskuussa kokoontumaan lähes koko henkilöstömme voimin pikkujoulujen viettoon.

Joulumieltä Joulupuu-keräyksellä

Meille on aina ollut tärkeää tukea eri-ikäisten lasten ja nuorten liikuntamahdollisuuksia.

Tänä jouluna lahjoitimme urheiluvaatteita Joulupuu-keräykseen, jonka paikalliskeräysten kautta joululahjat ohjautuvat niitä tarvitseville lapsille ja nuorille.

Suomen lisäksi sponsoroimme monenlaista urheilua myös Ruotsissa ja Saksassa.

Joulun ja uuden vuoden poikkeusaukioloajat

Konttivuokraus palvelee seuraavin aukioloajoin:

23.12. Depot Vihti+Oulu kiinni klo 12, mutta toimisto palvelee 07-17

24.12. jouluaatto, suljettu

31.12. Depot Vihti+Oulu kiinni klo 13, mutta toimisto palvelee 07-17

6.1. loppiainen, suljettu

Muina päivinä palvelemme tavalliseen tapaan Oulussa ma-pe kello 07-17 ja Vihdissä 8-16.

Muita artikkeleita