Esittelyssä uusin myyntitiimimme jäsen: Luryane Zancanela

Luryane Zancanela on liittynyt kansainväliseen Hampurin tiimiimme joulukuussa 2022. Luryane käsittelee kansainvälisten asiakkaidemme myynti- ja vuokratarjouspyyntöjä.

Tiimimme uusimmalle jäsenelle Luryane Zancanelalle konttien maailma on jo entuudestaan tuttu. Business Administration -opinnot ja logistiikan ja huolinnan parissa työskentely vuodesta 2015 lähtien ovat opettaneet hänelle miten globaali logistiikka-ala toimii. Hänen kokemuksensa alalta on arvokas lisä Konttivuokraukselle ja kansainväliselle MC Containers -brändillemme, sillä tarjoamme yhden pysähdyksen konttikumppanina laajasti erilaisia logistiikkapalveluja mm.  huolitsijoille ja muille asiakkaillemme.

Luryane löysi avoimen työpaikkailmoituksemme surffaillessaan LinkedInissä, jossa hän törmäsi ensin Regional Directorimme Matti Gosslerin profiiliin. Tutustuttuaan lähemmmin yritykseen, hän vakuuttui siitä, että työskentely kasvavan Hampurin tiimimme rinnalla olisi täydellinen seuraava askel hänen urallaan. ”Hampurin tiimi toivotti minut niin lämpimästi tervetulleeksi heti kättelyssä, joten otan tämän uuden haasteen innolla vastaan”, Luryane kertoo.

Luryane tuo aurinkoista eteläamerikkalaista energiaa tiimiimme, sillä hän on alunperin kotoisin Brasiliasta. Vuodesta 2019 hän on työskennellyt Saksassa ja oppinut samalla saksan kieltä. Luryane on aina kokenut vetoa ulkomailla asumiseen: ”Ulkomaille muutto oli loistava päätös, sillä olen oppinut niin paljon, tavannut uusia ihmisiä ja kulttuureja sekä oppinut uusia asioita itsestäni.” Vaikka Euroopassa asuminen on ollut unelmien täyttymys, Luryane paljastaa, ettei se ole aina helppoa. ”Olen asunut koko elämäni 15 minuutin päässä rannasta, joten talvet Saksassa ovat minulle edelleen haaste”, Luryane nauraa.

Matkustelun lisäksi Luryanen lempipuuhaa vapaa-ajalla ovat perheen ja ystävien näkeminen sekä urheileminen, kesäaikaan erityisesti lentopallon pelaaminen. Kuten OPERATIIVINEN ASSISTENTTIMME MARIA, Luryane on myös ruokaintoilija: “Rakastan syömistä. Sushi ja liha ovat lemppareitani.”

Tervetuloa Konttivuokraukselle, Luryane!

 

Muita uutisia